söndag 12 september 2010

På väg till Blekinge ...



... närmare bestämt i Vinslöv, upptäcker jag en skylt och kommer genast att tänka på den här mannen och jag ber pv att tvärstanna, så ska jag springa ut och ta en bild.

Det tar tid .., och pv är irriterad, för vi är bjudna på nån slags lunch hos hans faster och farbror i Bjärlöv ett par mil därifrån och vi är redan sena (och dessutom letar jag halm .., ty i en liten butik har jag köpt en fin rottingkorg och i baksätet finns äggen från bondgården inte långt från pv ... och jag tänker göra som ett litet rede i korgen och lägga alla äggen i redet ...) men det vet väl alla, att på bloggvänner måste man tänka lite extra.

Så jag tar kameran med mig och tar några bilder och en äldre dam blir stående på trottoaren och tittar förundrat medan jag försöker få en bra vinkel och hon tittar på skylten och på mig och skakar på huvudet.

Men håll med om att skylten är fin?

5 kommentarer:

Torun sa...

Jag hade gjort precis samma sak för en sån fin skylt ;)

Elisabet. sa...

Torun: ja, visst var den fin!

S o F sa...

Finfin!

Ofta när jag fotograferar allt möjligt och omöjligt så ser jag i ögonvrårna att människor "kollar in" mig o min kamera.
Deras tankar vet jag ingenting om...men kanske undrar de vad jag står o fotograferar långt däruppe på nån husfasad eller nåt...

Numera är det ju kameror och mobildito vanligt precis överallt - och det kan väl kanske verka lite konstigt för de äldre, med allt det här fotograferandet överallt.
Kanske våra val av motiv verkar en aning...udda.? ;)

Varma morgonhälsningar!

Elisabet. sa...

S o F: i Ystad lyfte ingen på ögonbrynet .. alla i omgivningen visste att jag inte gick en meter utan min kamera .-)

Och där brydde jag mig verkligen inte.

Jag kunde stå med den mot en när-när-närbild av en tegelstensvägg och grannarna bara looog när dom passerade.

Men just där .., i den småländska orten,där jag stod och tog närbilden på dörrhandtag och fönster .., där kändes det aningen ..., ja, som om dom trodde att man blivit tokig ,-)

Anonym sa...

ja nu skedde fotograferandet inte i Småland, ett landskap vi inte ens passerade under helgens resa. Skåne är det allt som gäller.

PV (Bror till hr duktig, kusin till herr Besserwisser)