måndag 13 juni 2011

Gårdagsbilder ...


Att komma hem från jobbet .., äta middag ute i det gröna .., och sedan ta en tur med lilla segelbåten, det är som att hänga ut en trött liten själ på tork .., så där så den får fladdra lite i vinden.

Inte blev det något fiskande inte, mest en test av båtmotorn som inte fungerar .., och så bara detta att sitta i båten och lyssna till alla fiskmåsarna som har ungar ute på fågelön .., prat om jobb och om sommaren och lite annat.

Den som har följt med här ett längre tag, vet att pv:s åsikt om mig som båtmänniska är att jag "har givit kassaskåpet ett ansikte".

Särskilt vig och graciös är jag således inte.

Men igår ..., då sa han ..."se där, det tar sig!",. när jag - utan att riskera liv och lem - tog mig ombord på den lilla båten.



I grannbåten upptäckte jag sjöstjärnor!


Och när vi kom hem igen, kunde vi konstatera att klematisen (klematis recta) som den här damen kom med, den blommar nu för första gången!

Ni anar inte hur ljuvligt den doftar!

2 kommentarer:

baratradgard sa...

Men så skönt det är att lulla runt på landet! Att jag varit en sån stadsmänniska i hela mitt vuxna liv kan jag inte fatta.

Elisabet. sa...

baratradgard: jag, som bodde mitt i smeten i Ystad, njuter fortfarande varje dag av tystnaden. Men jag kan också sakna närheten till allt. Till Möllers .., till sandstranden ..., till Mossby .., sånt.