fredag 30 mars 2012


Fler som vill vara med ...?

Vad var det bästa som hände dig under veckan som gått?

Vill du dela med dig, så mejla eller skriv en kommentar och berätta, så lägger jag in allt eftersom.

Har du bild till - underbart - ! 

Mejladressen är: bisse151@gmail.com

Ps.  Med nya Blogger fixar jag inte att göra som tidigare, ha alla svaren i ett inlägg .., det blir helgalet, så det blir ett och ett som visas. Ds.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag hade gärna varit med, men ack hur trist är det inte att läsa om en vecka som varit helt fantastiskt vanlig och händelselös? Jobb, promenad, soffstund, körövningar...

Så skönt! Fler såna veckor hoppas jag på. Inte ett telefonsamtal och knappt några mail - vilsamt till tusen.

Elisabet. sa...

Bloggblad: tidningen GP har varje helg en sida med det bästa som hänt människor. Jag älskar att läsa om just detta och tro inte att det är miljonvinster som är det viktiga i människors liv; det är just det du skriver om!

Nån har träffat sitt barnbarn som bor långt borta, nån annan har fått en ledig dag .., en tredje har varit och fikat på café med en väninna!

Och alltid läser jag dom här små berättelserna, blir jag så glad.
Jag påminns själv om hur lite som behövs för att göra hjärtat glatt.

Det är precis av den anledningen jag frågar ,-)

mossfolk sa...

Det blir jobbrelaterat den här veckan också. För veckans bästa var tveklöst att få förmånen att åka på utflykt med bara ett barn. Åh så mysigt det var. Och roligt. Och underbart att se hur mycket det betydde!

Vonkis sa...

Det bästa med den här veckan är att jag börjat jobba igen, om än bara 50%. Men jag har överlevt och har inte tillbringat resterande tid av dygnet med att sova.