söndag 11 mars 2012

Landet Halland ...


... där det krasar under skorna när man går på stranden.

Ja, i alla fall på stranden vid Ugglarp, några kilometer från det gula huset på kullen.

Och det är en vidunderlig vårdag .., harry hämtar pinnar som slängts ut i havet ..., människor promenerar .., en svettig man joggar ..., och jag plockar musselskal som ska hamna i trakten av Stockholm, i Hudiksvall och i Sjöbotten.

Sen kaffe.

Det vill säga, just nu blir det kaffe vid söderväggen.

8 kommentarer:

SoF sa...

Fin bild E!

mossfolk sa...

Vilken härlig bild!!!

Biggan sa...

ÅH Elisabet... jag ser fram emot att muselskalen kommer med posten!
Vilken underbart fin idé!!!!
Kram

Biggan sa...

Men hallå..MuSSelskalen skulle det va...det är till att ha brådis på tangenterna mellan varven...egentligen behöver jag nog nya glasögon....

Evas blogg sa...

Underbar bild!!

Tankevågor sa...

Vilken fantastisk bild!!
DÄR skulle jag också vilja vara. På min kust och mina stränder finns inte alls så mycket.

Monica sa...

Det är så vackert där på din snäckstrand, snäckorna som jag fick ligger runt ljus som ofta tänds:-), har gjort i ordning en liten skål till en väninna också men har köpt ny sand, en svagt turkosfärgad och doftljus som matchar och en aprikos som jag har apelsindoftande ljus till och så dina snäckor som passar så bra till med sina skiftningar, jättefint är det!

Elisabet. sa...

till er alla: tänk, att det kan skilja så mycket! Här, i Stensjö, finns inte en hundradel av alla snäckor/musslor som det vimlar av bara några kilometer bort!

Och dom ligger in på stranden, utan uppspolade i gräset eller i klippsänkorna! Makalöst många! Man kan liksom bara ööööösa in i handen och ner i påsen ,-)