söndag 11 mars 2012

Nu sinar det i skålen ...


Fyra nya vinnare blev det i ett huj!

Först Tankevågor som vann förstapriset, den där skylten med lyckoreceptet nedskrivet.

Tankevågors blogg hette tidigare"Londongirl" Tankevågors alias var tidigare "Londongirl" och hon har varit med länge, länge i min länklista!

På hennes blogg finns alltid underbara bilder .., och hon berättar ömsint om barnbarnsglädjen, om kärleken till Hufvudstaden, till djuren ..., till skärgården och till stugan på ön.

Tröstpriset (servetter och ett kakmått i form av en Golden Retriever) gick till Tessan, som för mig är helt okänd och det priset får ligga här och vänta på att hon hör av sig och meddelar sin adress, och samma sak är det med Inga i Vännäsby.

Ny dragning igen igår!

Då blev vinnaren Monica i Sjöbotten, utanför Skellefteå.
(Priset: ett ulligt prydnadsfår, samt ett ljuvligt kort målat av Eva på Frösön!)

Så här skriver Monica:

"Hej Elisabeth och tack igen för vinsten.

Fick som jag berättade förut åka och snusa på mitt sistfödda barnbarn och häpnade återigen över ett fenomen som återkommit varje gång jag träffat en ny familjebäbis:

De nyfödda flickorna har haft stora likheter med sina pappor och pojkbäbisarna med sina mammor. Det var likadant den här gången.
Vår nyfödda älskling är en direkt kopia av sin moder!
Lite kul tycker jag.

Idag har vi sol här i Sjöbotten ,så det kan bli nån liten skotertur med grillning.
Vi får se.
Monica."


Tröstpriset går till Biggan i Hudiksvall.

Det blir en dvd-film som Monet i Frankrike så generöst bjuder på, samt ett fat med musslor från Halland. (Ja, musslor och snäckor skickas nu runt till de här pristagarna, då det äntligen har tinat upp ute och snön/isen försvunnit!)

Stort grattis till er alla fyra!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå... kan inte jag få vara med i Uppmuntringslotteriet? Det skulle behövas här i ensamheten bakom solglasögonen. :( Men jag behöver inte få något, det räcker så bra med att få vara med! Kalla mig bara ab i Stockholm! :)

ab sa...

Äsch, det där var ju jag, vet inte vad som hände.

Elisabet. sa...

Åååå, kära Annika, visst ska du få vara med!

Tankevågor sa...

Stort tack igen! Det var roligt att vinna (när jag till slut fattade det) Jag måste säga att de här lördagarna med filmerna från er har blivit ett måste. Vad tomt det ska bli när alla lapparna är slut i skålen. Kommer att sakna era filmer.

På tal om film....såg att du skrev om Lavendelflickorna. SE den! Jag har den och den är så fin. Nu blev jag sugen på att se den igen.

Tankevågor sa...

....glömde...Tankevågor har bloggen alltid hetat. Men alias från början var Londongirl.

Elisabet. sa...

Tankevågor: nu har jag rättat! Det är inte klokt så mycket man kan minnas fel ,-)

Tankevågor sa...

:-)