torsdag 26 april 2012

Glöm nu inte ....

... att fundera över vad som har skänkt er mest glädje den här veckan! 

Smått eller stort spelar ingen roll.

Gärna med bild till, men det går bra utan också.

Och så mejlar ni just "er glädje" till bisse151@gmail.com ..., så lägger jag in det till söndagkväll. 

(Det kan bli måndagkväll också, då jag arbetar i helgen).

Ett av bidragen förra veckan kom från Härs och Tvärs.

Så här skrev hon: 

"Jag träffade en person som för ett halvår sedan var hårt ansatt av verkligheten, prövad av livet, men som nu mår bra tack vare medmänniskor och villkorslös kärlek i ett tolvstegsprogram.  
Jag blev glad ända ner i tårna. 

 Och AP med familjens nytillskott Fieri, skrev om glädjen att se Micke gosa med det ystra stoet.

Agnetha i Skellefteå berättade om glädjen i att få träffa sitt barnbarn Alfons .., Barbro i Uppsala var tacksam över arbetskamrater som ställde upp när det behövdes och på så sätt underlättade Barbros arbete .., pensionatsvärden var lycklig över att få återvända till landet Halland .., Ingela i Malå - vars liv tyngs av sorg just nu - hade mött en medmänniska som skuttat ut ur sin bil och slutit henne i sin famn .., och inte blev det sagt så mycket, men detta skänkte henne sådan värme ..., Eva från Tyresö hade i en dikesren nära Asige upptäckt stenmurklor .. ja, sånt handlade det om.

Och den här veckan fick jag i min telefon ett fönster, fångat av Anders - han som på bilden skrattar så gott när han pratar med sin störstasyster -. 

Det var ett förhörsrumsfönster och texten ...  - klart man inte får missa dagens fönster ,-) - gjorde mamman såå lycklig! 

Så till er alla: varmt välkomna med bidrag!!










  

2 kommentarer:

Josefine sa...

Vilket härligt foto :)Kram Josefine

Elisabet. sa...

Josefine: ,-)
Ja, jag älskar det fotot ..,det är en serie på tre bilder .., han satt och pratade med Maria - det var i min lilla 1:a i Ystad - och för mig utstrålar fotot så mycket GLÄDJE!