måndag 14 maj 2012

Cecilia N säger så här om glädjen ....
 
Jo men det var nog att jag äntligen har korsat linjen "läst halva boken". 
Boken är en kursbok och himla intressant men det tar hur lång tid som helst att läsa i den och den är 700 sidor. Sen är det en trave böcker till på kursen, men jag tror jag har en god grund för flera av dem när jag krånglat mig igenom den här.
 
Sen var det ju trevligt att körledaren sa att vi aldrig låtit bättre när vi hade konsert igår kväll. 
(Somliga av oss funderade hurdant underbetyg det måste vara för alla andra konserter då vi själva inte var helt nöjda, men vi kastar det och suger i oss istället!)
 
 
Bland annat sjöng vi detta: (och den gick jättebra, det var Vivaldi som inte blev riktigt toppen.)
 
Cecilia N

2 kommentarer:

annannan sa...

Blir nyfiken på både kursboken och musiken. Illustrationen får mig att tänka gammal engelsk musik, men jag hör något helt annat, nytt och inte insmickrande men samtidigt mycket mäktigt. Finner kompositören här http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Dove. Musik som måste vara enastående att höra (och att framföra!) på konsert!

Cecilia N sa...

Kursboken handlar om liturgihistoria: Christian Liturgy: Catholic and Evangelical av Frank C Penn.

Jo det var en himla härlig musik. Vi har försökt träna in Sleep tidigare, men det här med à capella är inte riktigt rätt sak för vår kör, vi "dalar" om vi ska uttrycka oss diplomatiskt.
Det gjorde vi visst på den här också, men orgeln var i andra änden på kyrkan så det kan vara det att vi hade lite svårt att höra den så bra.