söndag 29 juli 2012

Cecilia N berättar ...

Sent under veckan (= idag) hände äntligen det som borde hända "hela dagarna" om sommaren: jag badade, i havet. Det var inte skönt förrän efter 100 meter. Från början kände jag hur vattnet rev mig på armarna.

Att jag hade hemma hunden var ganska trevligt också. Att han fick slippa att välja mellan mygg-knott-och-bromsar och stekhet bil tillsammans med husse. Han har suckat ganska påtagligt åt flygfäna några veckor nu och när inte bilalternativet kunde finnas så fick han istället stanna hemma i stan där det finns intressanta dofter, bekväma gångvägar och INGA MYGG!
(De hade gjort något ärende inne i Lycksele och hunden visade påtagligt hur mycket trevligare det var att gå i stan än ute på gamla risiga hyggen.)

Och igår var jag på en vigsel och det var också trevligt.
Unga människor som vill leva tillsammans och deras släktingar och entusiastiska vänner.
(Men det var väldigt mycket fotograferande och filmande hela tiden och det tyckte jag var lite jobbigt. Upplever man själva riten då, som mediaproducent menar jag?)

Cecilia N

// Elisabet säger: att stickning kan vara lika avancerat som avancerad rymdfysik, det är jag övertygad om.
Ännu mer övertygad om den saken blev jag när jag läste här hur Cecilia beskrev .., ja, läs själv!

1 kommentar:

Bloggblad sa...

Som tur är, är det lite varmare i samma hav lite längre söderut! Fast jag kan inte påstå att jag simmar så långt i det, jag ligger mest bara och flyter.

Jag tycker själv när jag har kamera med mig att jag inte riktigt deltar fullt ut i det som händer, så jag brukar nöja mig med nån bild i början och nån i slutet. F.ö. blir såna snapshots sällan av den kvaliteten att det är värt att offra själva upplevelsen.