söndag 29 juli 2012

Veckans bästa ...

Någon som vill vara med?

Mejla i så fall det du tyckte var bäst från den här veckan som har gått, till bisse151@gmail.com, så lägger jag in det hela allt eftersom.

Gärna bild till, men har du ingen, så är det okej.

Förra veckans glädje handlade bland annat om ..., lille Cosmos som fick träffa sin blivande dagmatte för första gången .., och om hästen Fiéri som visserligen drabbats av lynfangit, men inget annat hemskt elände .., ellem från Skellefteå hade besökt släkten i Nykarleby i Finland och ätit surströmming och bjudits på jordgubbar ..., turistguiden Jenny hade fått beröm från turister som visats runt .., i Göteborg blev Ann bjuden på namnsdagsfika .., Ulrika förlovade sig med "den underbare Marcus", han som har så lurviga armar ..., i Mantorp hade Anne hittat drösvis med kantareller ..., Eva från Tyresö gladde sig åt barnbarnet - att allt ordnade sig med flygresan söderut - ..., Cecilia N i Härnösand menade att detta att läsa om andras glädje, det gjorde att hon själv tvingades reflektera över vad som varit positivt ..., Eva på Frösön hade varit på utflykt till Fäviken och valpen Otis hade träffat sina syskon ..,  och Gunbritt - även hon från Östersund - vittnade lyriskt om barnbarnet Vera med sina långa pianofingrar!

Ja, ungefär så var det.

Vi lottade ut en bok av fyra (sponsrade av Motvillig Blogg) och det blev Gunbritt Ekberg i Skellefteå som vann.

Ett extralotteri blev det också när vi fick storartat besök från Göteborg - det var Ann och hennes man som tittade förbi - och med sig han hon vackra, vackra sjalar och en av dem lottades också ut och den vinsten gick till den nyförlovade madamen i Västmanland.



4 kommentarer:

Ulrika sa...

Och jag har fått sjalen (och dofter! mm!) och ska fota den snart, jag lovar.
Den är underbar!! TACK Ann!!

Ruta Ett sa...

Klart man vill vara med!
Om jag får göra lite smygreklam, så finns Ulrikas sjal och många andra att köpas på www.storartat.se

Anonym sa...

Måste bara få säga att dina bilder är mästerliga. Att fånga Sigge i den positionen kan inte varit lätt och det är många av dina bilder på djuren som jag inte riktigt begriper hur du får till. Måste vara skicklighet, för inte kan det vara bara tur.

Anne i Mantorp

Elisabet. sa...

Anne i Mantorp: det var nog bara ren lyckträff att han hoppade upp där och att jag råkade vara på plats ,-)

Men tack ändå för snällorden!