tisdag 18 december 2012

I morgon onsdag ...


... är det dags för vännen Ulrika i Västmanland att lägga sig på operationsbordet.

Åååå, så jag hoppas att allt går bra och att du - om inte alltför lång tid - kan skriva vad som var det bästa som hände den där dagen .., då du blev helt frisk!

Lycka till! säger vi i det gula huset.

(Bilden visar ovan nämnda madame under en resa till Danmark .., och på Öresundståget hittade hon tidningen Kupé och vad hon tyckte om Ernst, visar hon väl här .., men jag tycker om honom jag. Ulrika var en av de allra första bloggvännerna som jag träffade på riktigt, ja, hon var för övrigt en av de första som kommenterade på min förra blogg, den som började i september 2005.
Jag minns sååå väl när jag mötte henne vid tåget i Ystad .., hon var blyg och tillbakadragen, pratade knappt. Men oj ..., vilken resa hon har gjort! Och minst ett par gånger besökte hon Ystad .., det var bloggträff och vi åkte bil runt Österlen och tåg till Ven där vi hälsade på pv som hade kommit seglande dit.)

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Tänker på Ulrika jag också!

Bra att det blir snabbt åtgärdat och om jag tror rätt så är hon fort på benen om än något stappligt för i en sjukhussäng får man inte ligga för länge om sjukhusfolk får bestämma ;-))

Ernst, jag han gillar jag lite mittimellan.

Evas blogg sa...

Tänker på Ulrika i morgon!

Eva i Tyresö sa...

Så roligt ni har haft.
Ja OCH pv SOM VAR ANGELÄGEN SEGLADE DIT. NU BEHÖVER HAN INTE SEGLA ALLS.