fredag 28 december 2012

Tre timmar som Lena ...


Ja, det var hennes pass jag hade (samma Lena som förärade oss här i gula huset en hemlagad ostkaka; det var just före jul och den - ostkakan - var sååååå len och mjuk och god!) och bara tre timmar; mest tillsammans med rara Malin.
Det är hon som är på bilden, men idag var hon inte i charken, utan delade kassan med mig.

Och det visade sig att jag i julbrådskan hade missat att skriva in en välgörenhetsbilaga som följde med Aftonbladet på julafton och inte hade dom blivit registrerade vid returen heller och helt och hållet mitt fel var det nog och det kändes pinsamt, ja, nästan så där så man fick tänka på kriget i Syrien för att lugna ner sig.

I morgon har jag tagit semester.
Då ska vi köra i ottan till Malmö och titta på när Anders återigen tävlar i crossfit, nu i fyramannalag (tre män och en kvinna i hans lag) och det blir nog en heldag det .., så kaffetermos, nybakade gifflar och bullar ska få följa med.

Blir det väldigt långdraget, har vi fått löfte att låna A:s lägenhet, ja, så kan vi ju titta på Tour de Ski mellan varven.


4 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Hälsa Malmö från mig. Var går tävlingen?

Elisabet. sa...

Ruta Ett: i föreningens lokal, som är som en stor hangar inte långt från gamla Ikea .., på Flygledaregatan eller nåt sånt ,-)

Ruta Ett sa...

Det vet jag precis var det är :-)
Hoppas att det går bra för dem!

Eva i Tyresö sa...

Ha det så kul på utflykten!