fredag 3 maj 2013

En kväll i maj ...


Det är den allra vackraste av vårkvällar, ja, så där vacker så man tänker att ..., skulle man nu vara svårt sjuk och livet vore på väg att tacka för sig, då önskar man ju att det vore just en sån här kväll.

I slänten nere mot vägen växer stora sjok med vitsippor!
Och från själva berget droppar det ....


Äntligen har pv helg och nu börjar Projekt Växthus.

Han är tålmodig och kollar noga allt som är i paketet och det prickas av och mäts diagonaler och det handlar om Pythagoras sats och jag är glad att det inte är jag som ska sätta samman detta.
Bokhyllan Billy tycks som rena barnleken i jämförelse.

Och gulle-harry .., han är så glad, så glad och springer hit och dit och tar riktiga hoppskutt över dom gröna profilerna och det mäts och mäts och mäts.



Ibland tar jag mig en titt på beskrivningen.
Å, hjälp, så hemskt!

Men nu är det hockey-VM och i postlådan idag kom biljetterna till VM-kvalet i fotboll på Friends Arena den 18:e oktober, mellan Sverige och Tyskland.

Nu är det bara att hoppas att vi inte är blåsta; att biljetterna verkligen gäller.
Jag ska maila fotbollsförbundet och höra efter.

Hoppas .., hoppas!

5 kommentarer:

Bloggblad sa...

Bortsett från ishockeyn känner jag igen mig lite... i vackra sippor och gubbe som trädgårdsjobbar. Fast min gör det inte utan blåslampa... Fem resor till tippen med ris blir det - minst! Sen är häckarna klara och projektet "ny trappa" går igång.

I kväll är jag fotbollsänka. Man och son sitter där nere och tittar på favoritlaget som har bortamatch. Jag hyrde Sune i Grekland på teven här uppe.

SoF sa...

Ständigt denna Pythagoras sats. ;)
(som jag i hastigt mod en gång påstod att man aldrig någonsin använde till vardags...)

Varma go´kväll-hälsningar!

Elisabet. sa...

Bloggblad: ja, hockey är väl inte min favoritgren när det gäller sport .., men annars har det varit bra. Och jag har suttit alldeles för många timmar i solen. Att man ALDRIG lär sig!

SoF: vi loooog och tänkte på dig ,-)

Monet sa...

Herregud vilket plockepinn! Tur att det är en matematiker som ska få till det där!

Tack för roligt lotteri också och skönt att Harry verkar bättre. Dessi fick för en timme sen nästan exakt samma symptom, kunde inte gå och darrade och kröp ihop. Hu, fransk veterinär nästa tänkte vi men efter en kisspromenad är hon som vanligt igen. Konstigt!

Elisabet. sa...

Monet: ja, det var otäckt! Min första tanke var höftledsbekymmer, men se, det var det inte, sa veterinären. Däremot var det inte ovanligt att hundar helt enkelt sträcker sig, precis som människor.