lördag 15 juni 2013

Dragning i lotteriet ...


Eftersom vi är så många som trååånar efter den somriga lilla brickan ..., och att såväl pv som jag själv ligger och skvalpar i tillbringaren, måste vi ju ha en neutral Notarius Publicus.

Det blir Gösta.

Men .., Gösta och Sonja kan inte komma hit förrän i morgonförmiddag, så då har vi dragningen då i stället och så får vi/ni alla hålla tummar och tår och hoppas att turen står på just vår/er sida ,-)

Rekordmånga har delat med sig av sin glädje!

Det är .... Gunnar i Vaplan, Babsan i Uppsala, Cecilia N i Härnösand, kusinen Barbro i Ångermanland, Turtlan i Karlstad, Eva i Tyresö, Annika i Kävlinge, Eva på Frösön, Anna på Ekerö, Hedgrenskan i Skåne, Ann i Göteborg, Ulrika i Västmanland, Bente i Hamar/Norge, Monet i Frankrike, Kerstin i Dalarna, ellem i Skellefteå och så pv och jag själv i landet Halland! 

2 kommentarer:

Ingela sa...

Mitt bästa väntar, hoppas jag i alla fall. Vi befinner oss i Umeå hos sonen (och barnbarnet, bara det en vinst) och styr snart söderut mot flygplatsen i hockeyorten och planet som ska ta oss på den efterlängtade resan. Jag törs knappt prata om det, för jag är så rädd att något ska gå på tok, att någon blir sjuk eller nåt, för vi är i så stort behov av att få koppla av och slippa tänka på de bekymmer som har förmörkat tillvaron för oss detta senaste ett-och-ett-halvt år. Stora dottern skjutsar och det är bra för jag är så slutkörd så att jag rakt inte är någon chaufför att räkna med. Nu åker vi, hej alla bloggkamrater och bekanta!

mossfolk sa...

Och mitt veckans bästa är kennelträffen som vi är på nu hela helgen. Nu är vi förvisso lite malplacerade bland alla viltspårsmänniskor men Cosmos är i allafall duktig på att vara fin och på att ligga tyst i bilen :)