fredag 8 november 2013

Tittar på .....


..... Skavlan och äter ljummen baguette med kräftstjärtar och till detta ett ljuvligt vitt vin!
Vilken underbar fredagkväll!

Och inte har jag särskilt ont i mitt knä heller .., utan sitter i loppisfåtöljen och känner mig glad .., lyssnar till Svennis och tänker att jag förstår varför kvinnor kan falla för honom  - men jag kan omöjligen säga vad det är -, allt medan pv klipper harrys klor och berättar lite om vad som hänt under dagen, ja, i skolan.

Nu stundar ledig helg.
Inte den minsta lilla plan har jag .., nej, jag ska bara njuta av friheten .., jag ska läsa GP (provprenumeration) och DN och kanske köra till Solhaga Bageri och handla färskt bröd, men bara kanske.

Och din helg ...?
Hur ser den ut?

sportigajenny sa...Jag ska försöka göra så lite som möjligt. Det brukar gå så där... Hoppas på mycket bokläsning, så det får mer än gärna vara så där höstruskigt!=) //sportigajenny 
 
Turtlan sa...Inget särskilt som man ibland uttrycker sig. Jo i em ska vi spana på utsidan på ett radhus. Jag missade visningen igår så M gick på den alena. Sen handla och fixa lite hemma. Lägga ut en annons på Blocket på lasthållarna som passade min förra bil. Imorgon blir det 9 års kalas.
Ja ungefär så.
Jag är ledig i helgen och nu när jag har städat klart ska jag göra så lite som möjligt.T ex koka te snart tror jag. ellem 

Eva i Tyresö sa...Det var i skogen när jag såg en svamp som allt hände plötsligt halkade jag och benet vreds och .......så nu ligger jag i sängen med enorm värk och ett stort stort knä blått! med skadad menisk och ledband. Puh så fort det gick!
Turtlan sa...
Inget särskilt som man ibland uttrycker sig.

Jo i em ska vi spana på utsidan på ett radhus. Jag missade visningen igår så M gick på den alena. Sen handla och fixa lite hemma. Lägga ut en annons på Blocket på lasthållarna som passade min förra bil.
Imorgon blir det 9 års kalas.

Ja ungefär så.

Ulrika sa...Jag ska jobba 10-16:30 idag. Imorgon är jag ledig. Då ska jag hälsa på Henke och sen fara till Kopparberg och hämta Chrille som lanar hos en kompis i helgen. En titt-in hos syrran blir det också då.

mellansystern sa...Min helg ska bestå av svampplockning, knyta frans på mina glesripsmattor och äta räkor och dricka ett gott vitt vin till ikväll.

-B-sa..Ikke helt enig med deg om at det er lett å "falle" for Svennis,men kred. for at han har beholdt sin dialekt fra Norra Värmland skal han få .Stille og rolig helg her ,helsa tilsier ingen utskeielser ,det er best slik .Men en biff blir det i morgen kveld .GOD HELG!

Kattis sa ...och det blir simskola och kalas, storhandling, tvätt och städning, middag för pappor, och en hel massa med skoljobb som måste göras uppepå det. Jag har också för avsikt att lyssna på poddad radio, baka mig en mjuk kaka, sticka några varv, bläddra i ett glossigt magasin, se på tv.

10 kommentarer:

-B- sa...

Ikke helt enig med deg om at det er lett å "falle" for Svennis,men kred. for at han har beholdt sin dialekt fra Norra Värmland skal han få .Stille og rolig helg her ,helsa tilsier ingen utskeielser ,det er best slik .Men en biff blir det i morgen kveld .GOD HELG

Kattis sa...

...och det blir simskola och kalas, storhandling, tvätt och städning, middag för pappor, och en hel massa med skoljobb som måste göras uppepå det. Jag har också för avsikt att lyssna på poddad radio, baka mig en mjuk kaka, sticka några varv, bläddra i ett glossigt magasin, se på tv.

mellansystern sa...

Min helg ska bestå av svampplockning, knyta frans på mina glesripsmattor och äta räkor och dricka ett gott vitt vin till ikväll.

Ulrika sa...

Jag ska jobba 10-16:30 idag. Imorgon är jag ledig. Då ska jag hälsa på Henke och sen fara till Kopparberg och hämta Chrille som lanar hos en kompis i helgen. En titt-in hos syrran blir det också då.

Eva i Tyresö sa...

Det var i skogen när jag såg en svamp som allt hände plötsligt halkade jag och benet vreds och .......så nu ligger jag i sängen med enorm värk och ett stort stort knä blått! med skadad menisk och ledband. Puh så fort det gick!

Turtlan sa...

Inget särskilt som man ibland uttrycker sig.

Jo i em ska vi spana på utsidan på ett radhus. Jag missade visningen igår så M gick på den alena. Sen handla och fixa lite hemma. Lägga ut en annons på Blocket på lasthållarna som passade min förra bil.
Imorgon blir det 9 års kalas.

Ja ungefär så.

Anonym sa...

Jag är ledig i helgen och nu när jag har städat klart ska jag göra så lite som möjligt.T ex koka te snart tror jag. ellem

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jenny sa...

Jag ska försöka göra så lite som möjligt. Det brukar gå så där... Hoppas på mycket bokläsning, så det får mer än gärna vara så där höstruskigt!=) //sportigajenny

Ulrika sa...

Fast...det blidde jobb imorgon med. :-)