lördag 23 augusti 2014

Lördagmorgon i landet Halland ...


Vaknar tidigt av P1:s vågskalp (men inte tidigare än AP som på Instagram skriver att hon vid fyratiden väckte äkta maken och frågade om dom inte skulle åka ut och spana på vilda djur ...), somnar om .., trängs med två hundar och en pensionatsvärd .., ligger där i sängen och tänker att livet är bra härligt.

Sen frukost.
Pv har rastat hundarna .., jag har dukat i lillrummet .., föst datorn åt sidan bara.
Vän av Ordning noterar förstås att fönstret inte är fixat ännu .., men det ska bli.
Underligt - eller inte - att man kan vänja sig vid tjärpapp och rockwool som tittar fram .., inte ett dugg besväras jag av det!


Efteråt tar sig pv an listerna som ska målas .., han står i det som en gång var en inglasad altan och så småningom - kanske när vi når pensionsåldern - ska bli ett större vardagsrum .., där står han och målar lister, samtidigt som han lyssnar till Sommarprataren Mustafa Can.
Ett program som var totalt befriat från jag-jag-jag-minfantastiskakarriär-jag-jag-jag!
Och vilken musik!!


Hela morgonen har hundarna kivats om ett tuggben .., nu upptäcker molly att harry har somnat och helt sonika glömt sin skatt .., då haaaaasar hon sig försiktigt ner och .., se där .., tar benet!

Och ute flödar solen .., ännu några timmar (till halv tre) är jag fri och i ett mejl från Australien får jag veta att nästa söndag, mitt på dagen, kommer mollys husse och hämtar hem henne.

En vecka kvar med den här härligt galna lilla madamen!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Vilken mysig lördagmorgon, och som jag önskar att jag själv var morgonpigg (tillhör släktet nattmänniska)
Vilket charmtroll Molly verkar vara (emellan hennes hyss förstås :)

Elisabet. sa...

Jessica: hon är underbar (och galen också ibland, men numera vet vi hur hon fungerar .., det underlättar ju en hel del).