torsdag 21 augusti 2014

Torsdagmorgon ...


Tänk, så underbart det är att känna sig pigg!
Och tänk, så hemskt för alla som dag ut och dag in aldrig får uppleva den känslan!

Men är man nu så lyckligt lottad, då kan man stiga upp ..., börja ordna med Zoegas kaffe .., ladda mobilen ..., man kan ta fram det goda brödet från Pågens (Skärgårdskakor, som blivit en storsäljare i sommar) och lite lagrad ost till detta .., ååå, då blir man sååå lycklig!

I alla fall övertecknad.

Och nu ska hundarna få mat .., vi ska gå på promenad och dom ska få rasa av sig ute på gräsmattan .., jaga en frisbee (molly är smart och när hon väl får tag i den, gömmer hon sig under husvagnen dit harry inte kommer åt henne ..) och jag ska läsa GP och bara njuta.


Gratistidningen Halmstad 7 Dagar ska också läsas.


Och jag ska putsa fönster ..., om ni visste så glad jag är för dom här fönsterna, även om dom har sina brister (den svarta gummilisten mellan rutorna, t.ex, HUR kan någon konstruktör hitta på nåt så idiotiskt, till för övrigt vita fönsterdetaljer ...!) och när pv är klar med utsidan, ska det bli fint här inne också .., just nu får det vara så här, de går bra det också; det räcker med att lyssna på morgonens nyhetssändning om den avrättade amerikanske journalisten så ..., ja, så tänker jag att det är en bagatell .., det ordnar sig.

Jag vet också att många menar att så kan man väl inte resonera i all oändlighet; detta att det finns alltid nånting som är värre?

Jodå, det går jättebra!!

Nu blir det promenad. 

2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Och vet du, Elisabet.... Sedan jag investerade i en "fönsterputsmaskin" från Kärcher, så gillar jag att putsa fönster. Det går så snabbt och elegant och blir PERFEKT! Finns även för spröjsade fönster.

(Detta var ett smygreklaminlägg. Men jag menar verkligen vad jag säger.)

Elisabet. sa...

Bert Bodin: vi har en sån, men jag tycker att den är lite klumpig .., och eftersom jag är svagare i högerhanden blir det knepigt att använda den. Men den ska få fler chanser :)