tisdag 24 februari 2015

Dagens fönster ....


En gråmulen dag, precis som igår, är det.
Tittar jag ut ser jag små regndroppar på fönsterrutan .., men liiite håller det på att torka upp.

Det känns som en bra dag, allt det gråa till trots.
Fick byta arbetstid med rara Louise som börjar tar min första timme, så hinner jag se Charlotte Kalla och de övriga .., och för att det inte ska bli alltför stressigt, tog jag bilen och körde till affären .., fixade det som jag vet ska göras i eftermiddag - såja - då blir det betydligt lugnare och så textade jag en skylt där det står att nu hejar vi på Kalla och de övriga och sen bar det av hemåt.

I morgon ledig dag, så ledig den nu kan bli, med bilkörning till Hässleholm för ett möte med kirurgen som - för snart sex år sedan - opererade mitt högerknä och gav mig en ny knäled, en som aldrig har fungerat riktigt bra. Egentligen är det mer som ett bollplanksmöte .., ty under det här året tänker jag inte låta någon karva i benet - om det nu skulle behövas - det får vänta tills 2016 i så fall.
Galet, kanske någon tycker, men dels är det resan till Ghana som ju stundar i början av sommaren och så får en kollega ny knäled i veckan - är det planerat - och kort om folk är vi och sommaren är ju högsäsong för oss med kanske femdubbel personalstyrka och då vore det nog inte läge att meddela att nu, ja, nu blir det tre, fyra månaders sjukskrivning igen.

Det fixar sig.



2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Haha - Jag läste att en av dina kolleger "får en knäled i veckan"

Så ofta!?? Hur många knän har hen?

Elisabet. sa...

Bert Bodin: minst ett nytt i veckan ,-)