lördag 23 maj 2015

Det bästa för Ann i Göteborg ....


Det kanske är försent (inte alls, det har ju just börjat, dragning nästa fredag!) men jag vill också gärna vara med och försöka vinna den fina akvarellen.
 
Mitt bästa var utan konkurrens konserten med Du kan sjunga gospel-kören i Konserthuset. Alla biljetter var slutsålda och kören var i sitt esse precis som gästartisten Sarah Dawn Finer och Gabriel Forss, körledaren!
 
Det är en särskild känsla att stå på Konserthusets scen i huset som är byggt för musik. Jag skulle ha velat vara i publiken och se hur det såg ut när alla 350 sångarna gick in och det verkade som om det aldrig skulle ta slut.  Vi strömmade in från fyra håll och alla klappade taktfast under tiden.
Efter konsertens slut fick vi standing ovations och vi var alla euforiska. Vi tog ett glas vin i baren efteråt och kände oss glada, men också lite ledsna över att det dröjer ända till september innan det kör igång igen.
 
Hela konserten finns på Youtube om man vill lyssna på oss och Sarah. min favorit med kören är en gospel, I’ve got a crown, som sjungs á capella i ett högt tempo och med mycket text. Den kommer ungefär 1.08 in i konserten! (Tyvärr zoomade filmaren just då, så man ser inte Gabriels teckenspråk för att hjälpa oss med texten, men man hör honom hojta lite i bakgrunden!)
När man tror att det är slut så är det inte det!
Sjunga i kör, det är livet det!
 
Kram
Ann
 
PS Ljudet blir bäst om man lyssnar med hörlurar!

Inga kommentarer: