lördag 23 maj 2015

Mitt eget bästa ...


Ååå, det är väl glädjen att ha en ledig helg förstås .., och även om det inte är särskilt varmt och skönt ute och att det dessutom blåser friska vindar .., så är det så övermåttan ljuvligt att veta att lördag och söndag är fria ...

Men inte bara detta .., hur varmt blir inte hjärtat när jag nu på morgonen ser att lavendelplantorna - inhandlade i fjol och nedklippta i våras - har tagit sig bra! Heja, heja!

Ja, just det .., somliga tycker om att ha vattenledningsrör synliga i huset.

Och så glädjen över en pensionatsvärd som lånat mina läsglasögon och som ägnar pingstaftonens morgon åt att rätta nationella prov i matematik. Själv ska jag ordna med frukosten.Annan glädje: bara tio arbetspass kvar innan vi mellanlandar på flygplatsen nära den vackra staden Amsterdam. Nån "bucketlist" - en sån där man skriver ner vad man vill göra innan livet tar slut -, har jag inte .. men till Amsterdam hoppas jag komma på riktigt. Några dagars besök, alltså.

Och ikväll är det Eurovisionfinal, men också middag hos sommarhusgrannarna.

En massa glädje alltså!Har man absolut ingenting att göra, så kan man ägna 1 timme och 34 minuter åt att promenera omkring - i alla fall via sin bildskärm - i just Amsterdam.

Ja, ja, nu blir det frukost!
Glad Pingst till er alla!

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Åh, är det pingst nu. Hade jag missat.
Undras om affärerna är öppna då? Lovat följa med Chrille till köpcentret idag.

Ja, ikväll är'e fest! =)

mossfolk sa...

Ja glad pingst på er med!
Til Amsterdam skulle jag också vilja resa någon gång. Och här har lavendeln tagit sig dåligt... men jag har inte gett upp hoppet... än ;)

Bloggblad sa...

Båttur i Amsterdam... Been there, done that, som de brukar säga. Helt underbart var det. Barnen var i yngre tonåren och vägrade pröva annan mat än hamburgare, så vi satte dem på nåt sånt ställe och gick själva till nåt bättre i närheten, så var alla nöjda.