söndag 28 juni 2015

Sommar i P1 ...

Hur är det?

Har ni lyssnat?

Hittills har jag en solklar favorit, nämligen skådespelerskan Mona Malm.
Hon talade igår, lördag.

Den kvinnliga journalisten som berättade om livet som utrikeskorrespondet för Expressen och kampen för kvinnorna som rövats bort eller tvingats att gifta sig  .., var också bra, men hemskt.

Idag var det Peter Apelgren och Anna Mannheimer.
Jag lyssnade inte och tror inte att jag ska göra det heller.

Och ni?

7 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Jo, jag har lyssnat. Jag lyssnade på killen från Malmö, Siavosh Derakhti, som grundat "Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet". Jag tyckte mycket om hans program och inställning till livet och världen. David Batra pratade om hur han var med och mobbade i skolan och lite på Kalle Moraeus - mest av en händelse - jag är inget stort fan. Mona Malm ska jag lyssna på och kanske Lena Olin, men INTE Apelqvist/Mannheimer. Jag gillar inte deras stil och hoppar över dem.

Bloggblad sa...

Jag har bara lyssnat på Batra, idag i båten hörde jag första halvtimmen med Anna M och Peter A. Jag skrattade hejdlöst...ska absolut lyssna färdigt när jag kommer hem.
Jag har ju lite bisarr humor, så mig passar de utmärkt.

Steel City Anna sa...

Jag gillar Anna & Peter mycket och lyssnar nu, bra hittills! Jag älskade Peters sommarprogram när han reste runt i Sverige. Så roligt. De andra programmen har jag inte riktigt fastnat för. Inte orkat lyssna färdigt/somnat. Men Mona Malm ska jag ge en chans.

Bloggblad sa...

Steel City Anna: Vilken tur att det inte bara var jag som gillar de där båda... ibland blir det så, har jag märkt, att de som tycker tvärtom håller tyst... och jag blir ensam om min udda åsikt.

Elisabet. sa...

Ruta Ett, Bloggblad och Steel City Anna: jag har missat många .., fick en vad-jag-tycker-lista av min AP igårkväll .., där fanns bland annat den här mannen från Malmö, vars namn jag just nu inte kommer på, honom lyssnade jag till innan jag somnade. Ska fortsätta senare idag.
Jag har aningen svårt för A och P - Mannheimer/Apelgren -, lyssnade lite, men för mig blir det för surrigt, pladdrigt.
Kul med era åsikter!

gunnar i vaplan sa...

Jag gillade Mannheimer/Apelgrens sommarprogram, men jag gillar ju även Annica Lantz också :-)

Turtlan sa...

Jag har bara hunnit med ett program. Det första med Lena Olin. Helt ok.

De andra har jag laddat ner och snart så ska jag lyssna ikapp. Vill inget hellre men det blir ju inte av. Ska köra lite långturer i jobbet så då ska jag försöka lyssna.