onsdag 12 september 2018

Sent igårkväll ....

Hos Eva ...

... när jag hade krupit under täcket och harry låg längst ner vid fotänden av sängen, upptäckte jag en "vinkning" på messenger .,. ni vet, en sån där hand som visar att nån hojtat till lite.
Jag vinkade tillbaka.
Det var från Eva på Frösön.

Och sen, bara någon minut senare, kom ett meddelande där hon berättade att hon äntligen fått komma till läkare (minns distriktssköterskan som meddelade att det inte fanns några tider för Eva ...) och att det nu - efter provtagning - visat sig att Eva drabbats av leukemi.

Jag blev alldeles ... mållös.

Efter en stunds chattande, frågade jag om hon låg ensam i sitt rum och det gjorde hon och då slog jag henne en signal. Det blev en stunds prat .., om livet, chock, fint bemötande, rädsla, skräck, förhoppningar, ja, lite sånt.

Nu allra käraste Eva, så ska du veta att vi är många som håller tummarna för dig!

En bamsestor och varm kram kommer här susande genom rymden!

8 kommentarer:

Walkaboutsweden sa...

Jag känner ju inte Eva, men jag blir ändå berörd. ♥
Det där L i v e t...

Tummar hålls självklart!

Dubbelörn sa...

Varmaste kramar till Eva <3

/Elisabeth

Monet sa...

Jag som själv fått ett sånt besked förstår hur det känns. Varm kram till okänd medsyster. Tråkigt, mycket tråkigt att höra om vården men hoppas nu allt går som det ska.

Ulrika sa...

Från Närke kommer de allra varmaste kramar till dig, Eva.

mossfolk sa...

Ett sådant besked är min absolut största skräck. Hoppas nu att det blir snabba besked och att behandlingen kommer igång tämligen omgående. Kramar, tankar och tumhållning till fina bloggvännen på Frösön, ja till hela familjen förstås 💜

Cecilia N sa...

Heja Eva!
Och det är en förbön för dig själv, Eva, men också för dina närstående och de som är satta att bota och lindra.

Evas blogg sa...

Tack snälla ni för era fina hälsningar, det värmer.

Astrid Binnerstam sa...

Ingen människa som ringer till en vårdinrättning ska behöva höra att det inte finns några tider. Det är ju horribelt. Känner inte Eva men håller alla tummar ändå.