fredag 19 oktober 2018

Fredagkväll ...


Dom här dagarna med sol och värme, det är som om dom aldrig tar slut.
Vad gör vi?
Tja .., vi fortsätter med garageröjningen och fyllde idag nästan ett helt gallersläp. Åtta fönster, plastbyttor, metallgrejs, en trasig darttavla .., och ändå återstår mycket. Brokadsoffan och två fåtöljer, en gammal kökssoffa som inte är fin .., plus ett gammalt skåp. När vi får iväg dom sakerna, då kommer det att bli sååå mycket rymligare i garaget!
Och så ska det inhandlas såna här kraftiga L-krokar som man hänger upp och där man kan lägga virke, jo, men det blir bra.

Efter återvinningsbesöket blev det lunch på Haverdals golfrestaurang.
(Baconlindad köttfärslimpa med tillbehör, till förrätt en supergod rotfruktssoppa gjord på kålrötter, morötter och potatis!, allt för 95:- och typ buffé).


Därefter hamnen i Haverdal.
Allt medan pv röjde i båten (detta ständiga röjande ...) och Harry satt i bilen ..., tog jag sikte på den lilla bryggan .., tog av mig kläderna och på med baddräkten och så blev det en liten simtur och huvudet under ytan och så upp på bryggan. Numera har jag sååå mycket bättre balans, att det som vållade mig problem i början av sommaren, går lätt som en plätt numera!

Ett helt år har det tagit för mig att bli helt okej efter bytet av knäprotesen!
Ett helt år.
Men vilken lycka det är .., att kunna röra sig nästan obehindrat (kan inte stå på knä på hårt underlag, men det behöver jag ju inte göra heller).

I morgon är det lördag och alla tycks friska i affären och pv kom plötsligt på att han ju inte har någon inkomst nästa sommar, så det blir till att lägga undan.
Jo, jo.

Nåja, allt går.

Inga kommentarer: