torsdag 18 oktober 2018

Torsdag ...


Igår blev det jobb från tre till åtta och det kändes bra.
Sakta men säkert vänjer jag mig vid det här annorlunda livet och nu börjar detta att vara hemma och fri, bli det normala. Det känns bra. Och det som jag kanske oroade mig mest för; hur pv och jag själv skulle få en fungerande tillvaro med så mycket tid tillsammans, det fungerar bättre än jag hade trott.
Man hittar nya roller. Eller hittar ett sätt att få ihop det hela.

Och jobbet?
Till min glädje var Carina också på plats (hon är också pensionär); den som är mejeriansvarig var ledig och hur roligt var det inte att se Carina bland juicer och ostar och ibland också mitt emot mig i kassan! Carina som har ont i sina knän och som väl till slut också hamnar på operationsbordet.
För min egen del blev det mest kassaarbete och så fyllde jag på frukt och frontade i mejeriet (då hade C gått hem), ja, lite sånt. En tämligen lugn kväll blev det.

Och pv säger att det fungerar bra att undervisa på grundskolenivå.
En av eleverna hade sagt att han väl kunde bli kvar, då han var så bra på att "förklara".
Så roligt för honom!


För övrigt?
Vi pratar lite om vad som komma skall ., nästa sommar, till exempel.
Om vi alla är friska och krya och allt är som det ska, tänker vi vaccinera Harry så han kan följa med om vi till exempel seglar till Danmark.
Att jag också vill se Anholt, ön mellan Halland och Jylland, dit pv oftast har tagit sig via en nattseglats. Det är en alltför lång sträcka att ha en hund ombord .., men det går båtar från Varberg till Anholt, den kan jag och Harry ta och så möts vi på Anholt .., stället som pv påstår är så nära paradiset som man kan tänka sig.


Nu ska jag hänga upp pv:s badrock som jag tvättade igår ..., bilden är från flera år tillbaka och är nog tagen från sängkammarfönstret.., undrar vad han har i handen? (Jo, nu vet jag .,. han plockade förstås mördarsniglar!)

En riktigt fin dag önskar jag den som eventuellt tittar in här!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut att bli en fin dag här, hoppas det blir det i större delen av Sverige ♡
Tack för samtal sent igår kväll kära Elisabet ♡ Inte sett någon annons än...
Kram Kerstin i Dalarna

Elisabet. sa...

Kerstin i Dalarna: det var tur det (med annonsen)! Och tack själv, Kerstin!