onsdag 14 november 2018

Dagsverke ....


Räfsat mängder, mängder med löv och för ovanlighetens skull hjälps vi åt; pv brukar tycka att sånt är onödigt, men nu lägger vi alltsammans på det som ska bli ett potatisland på ett helt nytt ställe och det blir säkert bra. Sist av allt skyfflade han på jord från komposten, ja, så hoppas vi att maskarna träder i tjänst.

Det var ett par timmar med solsken och ingen vind.
Nu är det mer som vanligt.

Brygger mig kaffe (pv har cyklat till Getinge för att låta vaccinera sig, vi har valt olika vårdcentraler) och jag har pratat med vårdcentralen i Slöinge och hört mig för om vaccin för lunginflammation, vilket man numera inte gör reklam för; det är mest om man tillhör någon riskgrupp, sa sköterskan .., och jag, som en enda gång i livet varit drabbad av detta (under tiden i Kungsängen), skippar nog det hela.


Ikväll vankas middag hos friherrinnan.
Ankbröst, jo, det är inte det sämsta!
Och i morgon jobb för pv och även fredag.

På lördag åker han till Ljungby på "kusinträff deluxe" och själv tar jag harry och tar sikte på Skåne.
Min syster är hysteriskt intresserad av skidåkning, så det blir nog till att följa Vinterstudions sändningar, ja, det tycker jag också är kul. Hon har haft fullt upp med att bistå barnbarnet som flyttat in i lägenhet i Helsingborg; dels med flytt, men även målning och annat, så jag har erbjudit mig att stå för maten. Det blir nånting med lamm i alla fall.

Lyssnar till "Låtar du missade" på min Spotify-sida.
Man må tycka vad man vill om algoritmer, men oj, så bra dom är ibland!
Nu har jag fått en spellista med låtar som passar mig som hand i handske!
Just nu spelas "September Rose" med Cailin Russo, en sångerska jag aldrig har hört talas om och ja, jag tycker himla bra om låten!

Inga kommentarer: