onsdag 19 juni 2019

Den vanligaste av dem alla ....


Detta är den i särklass vanligaste semesterbilden som postas runt om på alla sociala medier.
En strand, hav eller pool eller palmer att titta på och så då några helst brunbrända ben (men har man nyss kommit till stranden/värmen kan dom få vara vita ett tag) och så gärna snyggt lackade tånaglar.

Nu är ju den här inte så värst tillrättalagd, faktiskt inte alls, men tja, den får duga.
För övrigt är ju det här vad jag helst gör om dagarna, om jag får välja, alltså.


Blommor kommer på andra plats, i alla fall under sommaren.
Ja, då tar vi en lite bedagad ros (vres eller nypon ..., växte vid stranden i Haverdal), så har jag fått med två typiska semesterbilder.

För övrigt kan meddelas att jag har lyssnat till Europapodden (som mest handlade om Italiens dåliga ekonomi, himla intressant!) och idag är det USA-podden och har någon människa kunnat undgå att se dessa väckelsemöten som president Trump har när han kampanjar, ja, nu är det igång. Jag är helt övertygad (tyvärr) om att han kommer sitta kvar ännu en period.

Och så har jag dammsugit här nere, städat i uterummet, tagit in pioner och ställt på bordet där .., och snart kommer väl pv hem från inköpsrunda (kloklippning stod också på schemat) i stan och då ska jag fixa lite lunch. I eftermiddag vankas middag hos Eva i Tyresö och hennes halvlånge make. Kul!

Har också google-mappat-mig runt i Liverpool och kunde konstatera att vi bor nära Sefton Park, en till synes stooor och vacker park, men inte i centrum. Det passar mig perfekt och det är väl bara att ta sig in till restauranger och annat via buss eller taxi, ja, det ska väl ordna sig. En braskande rubrik om väpnat rån i södra Liverpool dök också upp, ja, men å, så trevligt! Å andra sidan sker ju såna här också. Huvva!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Igår tog jag mitt premiärdopp, lite i svalaste laget, 10 grader. Jag kollar inte på termometern förrän jag doppat mig! Blev två snabbdopp och sen 200 metersvandringen mot land. Man kan hinna bli ganska nerkyld om benen innan man är uppe igen. ellem

Elisabet. sa...

ellem: tio grader är för kallt; då blir det verkligen bara ett snabbdopp! Bra gjort av dig!