tisdag 18 juni 2019

Tisdag .....


Jag vaknar före pv och tar harry på promenad.
Min högra sandal har spruckit på vänster sida och det är  e x a k t  likadant varje gång jag köper sandaler! Det  m å s t e  väl ändå bero på nån slags felställning i benet som gör att det blir så här.
Till en början trodde jag att det var själva skon som det var fel på och jag har fått två nya par, men nu är jag helt säker .., det är mitt ben/min fot som ställer till det.

Tittar lite på Morgonstudion.
Där är en ny meteorolog .., ny nyhetsuppläsare (som ser så glad ut!) och Carina Bergfeldt har fått en efterträdare/vikarie i USA. Det kan inte vara lätt att gå i hennes skor. Jag tycker att Carina är helt suverän, men det tycker jag att många andra korrespondenter  o c k s å  är. Lars Moberg, t.ex, som var vikarie för henne .., kanske var det i fjolsomras? Och så alla dom andra .., oftast kvinnor.
På lördag är det bröllop mellan Carina B. och hennes danske Jesper Zolck. Har man följt hennes konto en längre tid, känns det  n ä s t a n  som om det vore en bekant som går åstad och gifter sig.


Igår betalade jag handpenningen på fotbollsresan och jag fick nästan - men bara nästan - ångest.
I ett års tid har jag varit så flitig och sparat och sparat och nu susade det iväg pengar från kontot!
Ja, ja, bara att ta nya tag! Nu vet jag att jag kan och även om jag inte skulle arbeta särskilt mycket - eller inte alls - kan jag spara.

Den här månaden blir det tre arbetspass, om ens det. Midsommarafton tolv till sju, men det är ingen röd dag, alltså inga hundra procent.


Mera?
Pizzaafton i Skallkrokens hamn ikväll och i morgon middag hos Eva från Tyresö med hennes halvlånge man och barnbarnet Karin.

Nu ska jag dammsuga; harry lossar hår så det är hemskt!

1 kommentar:

Bert Bodin sa...

Carina B är bra. Jag hoppas hon fortsätter.

Apropå dina fötter. Du kanske pronerar (tror jag det heter). Det tror jag man kan få rätt enkelt hjälp med.

Eller går du sådär som modellerna på catwalken, kanske? 😉