måndag 2 december 2019

Dagens fönster och ett minne ....


Så här skrev fönsterfångerskan Turtlan från Karlstad:

"Hej!

Denna helg med ett överflöd av erbjudanden, annonser i svart tema och köp köp köp så väljer jag tema återanvändning.
Det här fönstret fångade jag igår och använde sen i mitt instagraminlägg men återanvändning är bra och viktigt så nu susar det iväg till landet Halland. Varsågod och använd vidare.

Fönstret fångades på ett B&B här i staden där man också kan hyra för mindre dagkonferenser. 

Ett helt underbart litet ställe.

Där i ljuset satt jag och mina kollegor igår em och hade s k verksamhetsutveckling. Ljuset och en bländande sol som vi inte sett på länge och ett så fint rum med flera spröjsade fönster lyfte oss alla."


Tack Annica!! 

Och så det där minnet, ja, det får komma in på samma.
I tidigare inlägg länkade jag till frågan jag ställde, vad gjorde du den 11:e september 2011, då, när planen körde in i World Trade Center?

Här kommer en som inte hann med då.
Tack som bidrog, om än lite senare, Anna,.

Annannan sa...
Och jag svarade tydligen inte då. Jag satt på arbetsförmedlingen i Porto där jag just skrivit in mig för att få ut de tre månadernas arbetslöshetsersättning man får ta med sig till ett annat EU-land. Teveapparater med små skärmar och omöjligt att se ordentligt eller höra. Jag tyckte det såg ut som ett litet plan och tänkte på den där killen som flugit runt Röda Torget några år tidigare. 

Jag befann mig i ett så omvälvande skede av mitt eget liv att dimensionen av det här aldrig riktigt trängde in. Den här vågen av terrorism blev verklighet för mig först med attentaten i Madrid och London.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nineeleven... jag körde bil på väg att hämta pizza. Bilradion på. Nån slags katastrofradioteater. Trodde jag.
Hedgrenskan

Elisabet. sa...

Hedgrenskan: det var likadant när jag skulle köra till sporthallen för att antingen hämta eller bara titta på när exet och hans kollega spelade badminton och i bilen sa dom på nyheterna att Ronnie Pettersson hade avlidit av sina skador vid kraschen i Italien. Jag trodde inte mina öron!

Annannan sa...

Här får du och jag lära oss om en ny företeelse. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=7358668 Jag skulle själv gärna vara med på ett hörn.

Elisabet. sa...

Annannan: ska lyssna till bums. Era kommentarer kommer inte längre till min mejl, därför missar jag dem ibland.

Elisabet. sa...

Annannan: ser man på .., nu vet jag ju det hela handlar om! Tack!