lördag 11 juli 2020

Lördagkväll i Limhamns Marina ...
Dag 17 av vår seglingssemester.

Vilken härlig kväll det blev igår!
Vi blev hämtade här vid hamnen och minstingen var vaken i flera timmar! Och så bjöds det på middag (en pastarätt med svamp, bacon och annat gott!) och sist av allt blev det långfilm, då vi såg ”Dolda tillgångar” och såväl Maja som Anders tyckte att den var jättebra.
(Pv och jag hade sett den tidigare).

Jag var så vanvettigt trött efter båtturen från Gislövsläge och hit, så flera gånger höll jag på att somna i soffan .., ja, till sist skippade jag slutet av filmen och sa godnatt! Somnade inom en minut och sov så otroligt gott!


Efter frukosten nu på morgonen fick vi skjuts för  diverse inköp; bland annat har nu pv skaffat sig en elsparkcykel, allt för att lättare kunna ta sig till butiker för att till exempel handla mat, ja, när man ligger i hamnar utan annat än möjligen ett litet café eller inte ens det. 


Långt senare idag kom lilla familjen ut till oss i Limhamn och med sig hade Anders dom där balkanska hamburgarna som lär vara så populära bland hans kollegor och jag förstår varför ..., såå goda! Brödet var sååå olikt andra hamburgerbröd och så goda ...,annorlunda!
Googla på ”lepinja”, så hittar ni receptet!


Och sonen demonstrerade sin nyligen inköpta drönare; något han drömt och pratat om länge! 
Oj, så läckra bilder och filmer det blev!! Har jag någonsin sett honom så lycklig över en ”pryl”? 
Nej, det tror jag inte. 


Ja, det var så trivsamt att ha dem här!!
Maja hade fixat en större kastrull och en slickepott åt oss och solen strålade och minstingen höll i ratten och låtsades vara kapten och livet kändes bra!


Bilden:Maja på väg från båten.

Nu är jag så trött, så nu blir det godnatt!
Lyssnade till hälften till dagens sommarpratare och tyckte att det lät himla intressant.
I morgon är planen Ven, men där var packat i hamnen på nervägen .., kanske väljer vi Barsebäck eller Borstahusen i stället.

Over and out.

3 kommentarer:

-B sa...

PSSSSSSSSST I dag er det lørdag

Monet sa...

Just precis nu har det blivit söndag!😜

Elisabet. sa...

-B-: tack Bente! Härligt att se att du lever!
Monet: pv frågade igår vilken veckodag det var? Vi kom fram till lördag eller söndag, men tack vare att vi köpt DN för lördagskrysset, så var det just lördag. Den vetskapen hade tackat för sig tolv timmar senare 😉.