torsdag 25 februari 2021

I sjuksalen ....

Men så förfärligt sjuka är vi inte. Pv var febrig natten mot idag, men känner sig bra mycket piggare just nu Själv har jag hostat rejält och vaknade med håret i kaos - har väl svettats förstås -. Körde iväg för testning och var där en kvart innan, men det var lugnt och att mötas av en mjukt leende ung kvinna som visade rätt p-plats, det var ju underbart. 

Idag gick hela proceduren bra. 

Kom hem, döslut på. Skid-VM på tv. Nybryggt kaffe. Känner mig febrig och har ont i huvudet. Friherrinnan har handlat åt oss och pv hämtar kassarna på hennes trappa. Tack snälla! 

Nu en limpmacka med Svennes kaviar. En alldeles vanlig - säkerligen ohälsosam - limpmacka, men Gud, så gott. 

Pv har varit ute med harry på promenad, jag hängde upp tvätten på strecket 

Ska bli intressant att se hur det hela utvecklar sig. För min del kan det ju röra sig om helt vanlig förkylning. Vi får se.

4 kommentarer:

annannan sa...

Fortsatt god bättring önskar vi er från ett regnigt Porto!

Babsan sa...

Bara att hålla tummarna

Elisabet. sa...

annannan och Babsan: här går det undan! Trettionio graders feber för mig natten mot idag och såååå risig. Ont i huvudet så det spränger. Men nu har en kund från affären - Annika Jideståhl hört av sig - hon är f.d läkare och hon gav mig (oss) stränga restriktioner :)
Tur att det är skidåkning idag. Tack för rara hälsningar.

Monet sa...

Det låter jobbigt Elisabeth. Så himla bra att ni haft läkarkontakt med stränga restriktioner. Hoppas ni får den hjälp ni behöver nu med mat, hundrastning och annat så att ni bara kan vila/sova er igenom detta. Varje minsta ansträngning ger direkt bakslag! Ta gott hand om er!!!