lördag 12 februari 2022

Dagens fönster ...

Millbrook, Cornwall juli, 2016. 

Vi hade bilat i Skottland .., bott på hotell och Airbnb och tog sedan tåget från Edinburgh till London och dagen därpå buss till Plymouth och därifrån hyrbil till lilla samhället Millbrook. Det hade nog gått att fixa på ett smartare och mer tidsbesparande sätt, men nu blev det som det blev och åtminstone tågresan söderut var hur intressant som helst.

Boendet i Millbrook - ett stooort sovrum med dörr till brandtrappan och med utsikt över vattnet - var exakt som det sett ut när jag valde på nätet var vi skulle bo. Det var till och med bättre. 

Rexxie skrev att han tyckte soffan var underbar .., på den ligger den jättelika kartan som vi hade köpt och som närapå täckte hela motorhuven när vi lade ut den.  (Ja, bilen var av det mindre slaget).

Ja, jysses .., så vi trivdes här! 

Om kvällarna gick vi på puben och åt middag och kände oss nästan som hemma. Rundmagade labradorer låg och sov vid bardisken och servitrisens lille pojke lekte för sig själv i ett hörn av lokalen, allt medan hans mamma arbetade. 

3 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Och jag tänker - varför lämnar alla ungdomar skorna precis som de faller av fötterna? De lär sig tydligen av sina föräldrar.

Då undrar jag: Gäller samma fenomen elsparkcyklar?

Elisabet. sa...

Bert Bodin: ungdomarna i det här fallet är pv :). Mitt livs uppgift i den här åldern, tycks vara att "plocka upp". Det kan driva mig till vansinnets brant.

Bert Bodin sa...

Bannor till lärare Göransson, alltså. 🧐