lördag 7 maj 2022

       Dagens fönster ....


Ett reprisfönster - flera gånger om har det visats här på bloggen -. 

Ett Ecke-och-Britt-fönster. 

Lägger in det för att jorda mig själv, ja, efter en orolig natt.

5 kommentarer:

sp sa...

En fråga utanför den bild du visar idag.
Visst var det så Elisabet att du hade problem med kristallsjukan för x antal år sedan? Kommer ihåg att du skrev om det men inte mer. Gjorde du de övningar med rullning av huvudet som man hittar på nätet? Om så, hjälpte det dig? Misstänker att jag själv fått det och letar efter hopp...
Anna-Karin

Elisabet. sa...

Anna-Karin: ja, jag har haft krångel med just detta och alltid när jag råkat komma för långt bak med huvudet; alltså legat så att huvudet kommer längre än vanligt. Försökte med övningarna, men då snurrade det ännu mera. Jag hade det bara i några timmar var gång .., ibland en kväll plus en natt, men jag höll mig i stillhet, kräktes ibland och så gick det över.
Pv:s far kunde bli liggande i dagar i detta helvete, då det bara snurrade, men så har det inte varit för mig.
Kommer ihåg att jag ofta fick det när vi besökte dottern i U-Väsby. Deras bäddsoffa lutade lite mot dörren och när jag låg åt det hållet, då var det kört. Lycka till! Det är ju pest att känna sig yr.

sp sa...

Ok, tack för att du tog dig tid att svara!
Anna-Karin

Rexxie sa...

För mig funkade övningarna.

Elisabet. sa...

Rexxie: du var kanske ihärdigare ,-). Har du ofta besvär av kristallsjuka? Och om så är fallet, vet du eller har du upptäckt att det kommer vid någon viss rörelse?