måndag 18 juli 2022

Klockan 08:40 ....



.... i morgonbitti, ska jag infinna mig på vårdcentralen i Slöinge. 

Sedan jag hade hjärtkrånglet har jag ätit blodförtunnande medicin, men det är inte klokt vilka enorma blåmärken som sedan uppenbarat sig på min kropp! Tredubbel handstorlek till exempel när jag råkade stöta till ljumsken på båten .., med resultat att jag inte velat bada offentligt.  

Och blåmärken på rygg, armar och ben! 

Sköterskan som ringde upp mig var vänligheten själv och sa, som i ett ps, att ordinarie läkare var på ledighet och kanske är det någon ny, oerfaren som ska ta emot mig. Ja, det får man väl räkna med. Jag undrade mest om det verkligen ska vara så här ...? 

För övrigt?

Tittar på VM-friidrotten från USA och tänker att jag tycker att SVT är så bra! Där är André Pops och Alhaji Jeng som sköter kvällssändningen och jag vill ge dem högsta betyg! 

Högsta betyg även till Moder Natur som så generöst bjuder på bigarråer, utan att det kostar mig ett enda öre! Det gäller att passa på; när som helst kommer stora flockar av starar och länsar träden i ett nafs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

För hög dos skulle jag tro men kollar de inte detta med regelbundna prover?/Babsan på vift

Bert Bodin sa...

Har samma fundering som Babsan.

Elisabet. sa...

Babsan och Bert: herr Sayed, den vänlige läkaren, vågade sig inte på några gissningar om styrkan, utan ville att jag skulle kontakta den hjärtläkare som skrivit ut läkemedlet.
Så det får jag göra.