torsdag 20 april 2023

Ketchupeffekten ....

Den här veckan är inte som alla andra. I vanliga fall är det mest besök till affären eller en sväng till Slöinge som gäller .., men nu minsann rullar det på. I eftermiddag har vi varit på trettiofemårskalas hos Hilda och så väldigt trevligt det var! Tre barn och fem vuxna och prat om allt möjligt; så där som hur vi har trivts - och trivs - med våra yrkesval. Intressant att bland annat ta del av hur det går till på Kvibille mejeri, ni vet, där cheddarosten tillverkas (och inte minst Kvibille gräddädel). Någon hade hyst drömmar om att bli "känd", någon annan hade lockats in i sitt gebit av sin mor, och en fjärde hade valt rätt från början.

Och i morgon får vi värmlandsfrämmande av Turtlan/Annica som ska övernatta i "Gunnars Rum" och oj, så trivsamt det ska bli. 

På lördag har pv målning av hela undervattensdelen av båten på programmet och på kvällen blir det grillat hos friherrinnan och A-M. 

Söndag har Kammarkören konsert i Björnekulla kyrka utanför Åstorp (i närheten av Helsingborg), men då blir jag hemma - det är samma musik/sång som i Morup -. 


Tänk, så ofta det är just så: tomt-tomt-tomt på programmet och därefter full fart. 

Kul!

Fredag i morgon och quiz och det blir nog till att läsa ikapp i kväll.

Ajöken, sa fröken.

2 kommentarer:

Bert Bodin sa...

Åhå - du fuskpluggar inför quizet, alltså? Hm?!

Anonym sa...

Bert Bodin: ikväll ska här pluggas! Än värre om jag då missar ….😉! / Elisabet