lördag 22 april 2023

Lördagmorgon ...


Och så här såg det ut igårkväll när vi - tillsammans med Turtlan/Annicka från Karlstad - satt i uterummet och kalasade på vårens första grillmiddag. 

Hon berättade om kursen/konferensen hon och andra sjuksköterskor deltagit i här i Halmstad (egentligen i Tylösand) och det handlade om astma och allergi, om jag förstod det rätt.

Hämtade upp henne vid hotell Tylöbäck, inte långt från det mer kända Tylösands hotell. 

En härlig kväll blev det .., vi satt i uterummet och surrade om allt och inget, allt medan Annica fick sms-meddelanden från SJ att tågresan blivit krångligare än vad som var tänkt (för hennes kurskamrater på väg hem till Karlstad och annorstädes i Värmland), då en terrängbrand utbrutit mellan Mellerud och Åmål och tåget skulle ersättas med bussar. 

Själv ska hon ta 15.00-bussen till Falkenberg, fvb till Göteborg och så hemåt med SJ-tåg sista biten.

4 kommentarer:

-B- sa...

Så fine tallerkner ,hilsen hun som elsker turkis

Kristina sa...

Så vackra tallrikar! Keramik?

Elisabet. sa...

Bente och Kristina: ja, visst är dom fina! Dom följde med när pv köpte segelbåten och är av plast - jag såg exat likadana på Ica, men i andra färger -. Tycker så mycket om dem.., men pv ... njaaa.
Jag kan säga att tallrikarna är kvar.

Anita sa...

Hej fina Elisabet, råkade hitta ditt namn igen i ett blogginlägg för länge sedan. Hittar hit igen, och blir så glad att du fortfarande är still going strong med blogen! Lika vacker, intressant och rolig att läsa som förr. Du är en fantastisk skribent! Jag hoppas allt är bra med dig och jag vill gärna önska dig allt gott i livet. En varm kram till dig! Anita i norr.