måndag 7 augusti 2023

Platt fall ...


Ja, jag lägger in ett soligt fönster, ty det är nog den enda sol vi får se. 

Det bara regnar och regnar och regnar. Och blåser.

Kan i alla fall meddela att i lördagskväll, efter ett besök hos goda vänner en bit bort och på väg hem, ramlade friherrinnan platt till marken och fick därmed en fraktur på höger  axel. 

Det tog lång tid innan ambulansen kom och fick henne på båren - Eva (som hon besökte) nämnde en dryg timmes väntan, liggandes raklång på stigen! 

Har  pratat med Lena idag, som väntade på ännu en röntgen och därefter besked huruvida det skulle bli operation och då, i så fall, på ortopeden i Varberg. Ja, fy sjutton vilket elände! 

Fick idag också veta att pv:s bror med sällskap vilka skulle låna segelbåten och upptäcka Bohusläns skärgård, i stället blev kvar hemma i Småland, då hårt väder inte lockade till någon segling. Tanken var att vi själva skulle lösa av dem, men nu vet vi inte alls hur det blir. Mycket som hänger i luften. Tur att vi är pensionärer och inte beroende av tider.

4 kommentarer:

Turtlan sa...

Som vi sagt tidigare. Båtliv går sällan att planera.
Men så roligt det är när det klaffar!

Bert Bodin sa...

Bra att ni anpassar er efter vädret.

Här har Hans inte visat sig. Såg att det kommit 0,2 mm regn i stugan senaste dygnet.

Elisabet. sa...

Turtlan: nej, verkligen inte! Lite trist är det allt. Det går ju an för oss som är ständigt lediga, men tänk, de som har bara ett visst antal veckor att spela på .., ja, ni är ju i den sitsen.

Elisabet. sa...

Bert Bodin: Hoppas att marken ta åt sig av all väta .., nu borde ju grundvattennivån höjas, tycker man.