tisdag 12 december 2023

Minns ni Inga-Britt ...?

I lördagens "Vad har ni för planer för dagen ...?" (på instagram) skrev Cruella/Helena att hon bakade pepparkakor och lyssnade till Kvartalspanelen. 

Själv följer jag diverse poddar .., USA, Kina och Europapodden (mycket elände som tas upp, men jag tycker ändå att dom är värda att ta del av!), plus Radiokorrespondenterna, såväl Ryssland som Mellanöstern. 

Men Kvartalspanelen ..., vad var nu det för någonting?




Googlade och fann detta och lyssnade nu på morgonen. Programledare är Staffan Dopping (som alltid med så behaglig radioröst) och gäster var Lars Leijonborg, Håkan A Bengtsson och Inga-Britt Ahlenius. 

Det var det sistnämnda namnet som fick mig att ägna 29 minuter av morgonen till lyssnande och det var riktigt intressant! (Är man prenumerant för 99:-/månaden, blir det 56 minuters lyssnande).

Inga-Britt Ahlenius  .., denna fyrbåk av redighet och icke-inställsamhet - ja, enligt mitt sätt att se det - och det var evigheter sedan jag hörde henne!

Det här ska jag lyssna till fler gånger!

7 kommentarer:

WalkaboutSweden sa...

Tack för tipset Elisabet.

Elisabet. sa...

WalkaboutSweden: å, så snäll du är!

Tony sa...

Bra tips, det är alltid skönt och intressant att lyssna på lugna sakliga program med bra gäster. Dopping har varit en favorit i många herrans år.

Elisabet. sa...

KulTur i Natur - Tony: Precis! Och jag upplever honom som .. trovärdig.

bettan sa...

Tack för tips. Inga-Britt Ahlenius är en favorit.

Elisabet. sa...

bettan: Hos mig också!

Pernilla sa...

”Fyrbåk” - nu lärde jag mig ett nytt ord. Tack, Elisabet!