onsdag 3 augusti 2011

Under många, många år ...



... tyckte jag att detta var det absolut bästa från Allsång på Skansen!

Jag vet precis varför .., det är den där totala glädjen hos dels artisten, men mest hos publiken.

Klicka er fram till 6.54 och framåt .., och titta på människornas ansikten .., så många leenden tror jag knappt är samlade på bild!

Tänk, vad musik kan göra!

Men så igårkväll vid allsången, just på slutet, när Grotesco och denne underbare Henrik Dorsin uppenbarar sig och de övriga och sjunger om bögarna .., då hände precis samma sak!

Vi satt i soffan och loooooooog och skrattade och jag tänkte att detta var så genialiskt gjort och texten så underbar och det var ett sånt tempo, att jag fick gåshud!

Värre var att senare på kvällen läsa kommentarerna på svt:s hemsida och där se hur människor trodde att detta var på allvar .., att man totalt missuppfattat all ironi!

Missade ni programmet?

Åååå, titta på reprisen och bli glad!

8 kommentarer:

Rexxie sa...

Var hittade du kommentarerna någonstans?

Elisabet. sa...

Rexxie: just efter sändningen eller kanske under tiden, fanns det en chatt på svt.se där folk kommenterade det hela! Massor hade inte begripit att det handlade om ironi ...

Anonym sa...

Å tänk jag och dottern var där när Ricky var där ,inget såg vi men oj så skoj vi hade!/Babsan

Steel City Anna sa...

Programmet finns inte utlagt på nätet än, undrar om det har nåt med kommentarerna att göra? Eller så har det blivit censurerat utanför Sveriges gränser :)

Elisabet. sa...

Babsan: Emma och jag var där när Peps dök upp från någon låda. Det såg vi ALDRIG .., inte förrän långt senare på reprisen!

Steel City Anna: många har kommenterat detta på affären, dom flesta ÄLSKADE det numret, men det fanns människor av helt annan åsikt också!

Ulrika i England sa...

Å Ricky Martin gör mig knäsvag. Vilken utstrålning. Och såå himla snygg och sexig! :)

Elisabet. sa...

Ulrika i England: jag brukar sällan tycka att män är sexiga, men se Ricky Martin när han dansar på scenen ..., då!!!!!

Han är den absolut sexigaste mannen jag inte har skådat på riktigt, men på tv ,-)

Ulrika i England sa...

Samma här, tycker ofta att män är vackra, snygga, intressanta etc men sällan sexiga. Men Ricki Martin gjorde verkligen ett supersexigt uppträdande! Jag kommer fortfarande ihåg det. Var i Sverige på besök och hade därför turen att se programmet.:))