fredag 15 mars 2013

Det dåliga samvetet ...


... ramlade över mig igårkväll.

Jag fick nämligen den här bilden av annannan i Portugal, men beskar den rätt rejält, mest för att få bort dom där stolparna till vänster i bilden.

Sen undrade jag vilka ljud som fotografen hade hört och då skriver fotografen att jo, det var ljudet av kvinnans steg .., hon som fanns på bilden, men som jag tagit bort. (Egentligen var det alla stolpar jag ville få bort).

Ååå, så jag skämdes! Fy på mig! 

Här kommer bilden i sin helhet och nu kan ni alla  lyssna till stegen som försvinner där borta i bildens vänstra kant! 

Och nej, jag lovar inte att aldrig mera redigera en bild som kommer susande genom rymden, men jag ska tänka efter en gång till innan saxen kommer fram. (Och jodå Guy, jag kommer ihåg det där motorvärmaruttaget som jag helt sonika kapade, för att i stället framhäva den lilla tösen ..., då blev det bannor minsann ,-).


2 kommentarer:

annannan sa...

Adu, beskär du som du vill! Jag skickar bilderna till dig som grundmaterial. Det är klart, gör du en komprometterande installation av dem kanske jag blir irriterad, men annars har du fria händer!

Jag hade redan beskurit bort mig själv från bilden innan jag skickade den till dig.

annannan sa...

Det som bara den som känner till Porto vet är att bortom bron man ser i bakgrunden öppnar sig Atlanten och där tar så småningom Europa slut.

Det kan man föreställa sig på den här bilden men kanske inte på den beskurna.