fredag 5 april 2013

Det bästa för Ingela i Ystad ...

Hej Bettan!

Det bästa-i-veckan-bidraget som egentligen skall vara i förra veckan, består av två/tre saker....kan liksom inte välja vilket.



 1. Med anledning av min födelsedag denna veckan hade jag mina syskon, syskonbarn, min lilla mamma på middag  i söndags.
Det bjöds på lax från Tullstorp, vilket var mycket uppskattat...Ett axplock av mina fina presenter bidrar jag med på bild. Bland annat fick jag en må-bra-helg på hotell Mossbylund, där jag skall passas upp och spa-a.
Behöver jag säga att jag skall njuta i fulla drag...jag som jobbar alltid...hihihi...




2. Solen har verkligen lyst på oss i Ystad. (Därav bilden på jordgubbsbladet)

3. Sedan sista bidraget som egentligen passar in på nästa lottdragning men som jag vill nämna den här. Jag skall i skrivande stund lansera ett konstprojekt för mina klienter med hjälp av en kollega. Det blir nog lite meckigt att koordinera 70 klienter, men det skall gå, därav namnet projekt.

De skall efter bästa förmåga med handavtryck måla 4 tavlor som skall auktioneras ut till privatpersoner eller företag, med tillika fint målade motiv på i mitten.
Vinsten av dessa tavlor skall skänkas till välgörande ändamål av eget val. Eftersom mina klienter har sociala brister och olika nivåer av handikapp skall detta bli spännande att se vad resultatet blir.....o vilken välgörenhetsorganisation de bestämmer sig för.....

Ja detta var mitt bidrag till DBIV.

mvh och massor av soliga kramar

Ingela i Ystad

// Elisabet säger: ja, jag har för länge sedan tappat räkningen över vilken vecka som gäller .., för det kommer bidrag lite hipp som happ - av bloggvänner som också har tappat räkningen -, men nu struntar jag i det där .., det är ju glädjen som räknas, inte dagarna.

Ikväll blir det dragning i alla fall.
Bara så ni vet.

Och är det någon fler som vill vara med, så hoppa bara på tåget!

Mejla det som gjorde dig glad till bisse151@gmail.com, så är du med, du också.

Inga kommentarer: