tisdag 16 juli 2013

Ljuvligheter ...


Att en ledig få sätta sig i bilen och susa iväg tolv mil norrut, till Göteborg och Gothia Cup, det är som den allra bästa semestertripp!

Nu kan vi vägen .., hittar till Qviberg och alla fotbollsplanerna och BSK pojkar - 99 spelar på plan 7 och vi har med oss brassestolar, kaffe, bullar, gifflar och där kommer härliga Ruta Ett och hälsar på, tillsammans med sin piteåfödde make och där är Emma och hennes pappa och mamma och en liten kille som heter Lukas och gärna tar en kanelbulle till - det är dom som pv har bakat -!

Harry är också med.
I fjol var det mer eller mindre slitsamt att ha honom där; han drog och slet och ville hälsa på alla.
Nu var det helt annorlunda .., trots att han nog aldrig i sitt liv har sett eller mött fler människor på en enda dag!

I fyra timmar satt vi ute i solskenet och såg BSK få pisk av skånska pågar från Trelleborg, men en match återstår och klarar dom den, så går dom vidare.


Jag älskar idén med Gothia Cup!
Å, där är ungdomar från snart sagt hela världen ..., intill pv sitter ett gäng pojkar från Portugal .., jag möts av ett leende från en ung man som pratar franska ..., ja, hela världen tycks samlad och vid entrén finns en stor låda med begagnade fotbollsskor .., alla dessa ska sedan skickas vidare till ungdomar någonstans i Afrika.


Vid sextiden är vi hemma.
Det blir bad i havet och det är så ljuvligt så det går inte att beskriva och sanden är inte alls så här mörk som på bilden .., den är ljus och fin!

Nu stundar fotbolls-EM och jag säger bara "Heja svenska töser!"

2 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Tack för en underbar eftermiddag med många skratt och mycket prat!!

Elisabet. sa...

Ruta Ett: tack själv! Spå roligt att ni kom och väskan är redan invigd! Underbar!