fredag 19 juli 2013

Sant eller falskt ...?


Det är knappt man tror att det är sant .., detta att få sluta redan klockan två en fredag!
Så jag gör nästan ingenting.
Eller egentligen en hel del.

Först tar vi till stranden.
Under det grekiska parasollet ligger pv och dåsar .., jag sitter i den rosaprickiga strandstolen som jag tycker så mycket om ..., och mest av allt tittar jag mig omkring .., ser på alla småttingarna som i evigheters evighet gör små sandkakor eller slott .., tänk, att en spade och hink kan sprida sån glädje!

Det blåser friskt!
Och när jag nu äntligen slappnar av och för en vecka lägger ifrån mig all beställningsoro, är det som om all energi bara sluuurrrrpar iväg.
Alldeles förbi av trötthet blir jag.
Bada i havet?
Nej, inte ens det.

Sen hemåt .., och jag dammsuger och vaskar halltrappan .., plockar in blommor .., vattnar i växthuset .., duschar hur länge som helst ., klipper luggen .., sitter stilla och tittar rakt fram mot backen ..., undrar hur många ormar som gömmer sig där ..., tänker på pratet med Guy, ja, just det, ja, det ska jag skriva om.

Eller: jag kan säga det nu!

Som bekant har Guy svårt att läsa, men jag frågade honom i början om det här med ljudböcker och nu först har han vaknat till liv när det gäller den biten och jo, det kan han tänka sig, att lyssna i stället för att läsa!

Så .., om någon av bloggvännerna kan tänka sig att låna ut några ljudskivor ..., så går det bra att skicka dem till Guy Jonsson, Gamla Landsvägen 7, 933 33 Arvidsjaur.

Jag frågade vilken typ av böcker han tycker om?
Ja, det var inte det enklaste att svara på .., nåt deprimerande vill han nog inte ha .. , men "typ John Irwing ...", sa Guy.

Och Guy: kom ihåg att biblioteket säkert har ljudböcker att låna ut!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Härligt för dig att sluta så tidigt! Och det är väl knappast konstigt att orken sinar, som du slitit.

Här är orken på låååg nivå med, p.g.a. en envis förkylning. Jag har mest sovit idag. Vilar så jag ska orka imorgon för då har Nora MK hand om en del av Midnattsolsrallyt och vi ska vara fuktionärer i starten. Kuuuul!!