tisdag 13 augusti 2013

När regnet hänger i luften ...


.. kan man roa sig med att titta på brittiska tv-serien AT-läkarna.

Men så är det med mig, att jag vill nog helst inte veta att den unga läkaren - kvinna eller man -, har sin allra första riktiga arbetsdag som doktor när det sugas ut vätska från min lunga.

Jag är nöjd om dom gör det, men berätta det inte .., att det är första gången.

Tidigare idag halkade jag in på det här programmet.

Ååå, Anders .., som bara hade tjugo mils cykling i benen när det var dags .., å, så jag beundrar att du genomförde det hela


5 kommentarer:

qi sa...

Jag såg också på AT-läkarna och jag skulle inte heller vilja vara den tålmodige patient som läkaren fick försöka sju gånger innan han hittade rätt åder för att ta blodprovet...

Var fanns handledaren?

Elisabet. sa...

qi: och inte heller hade jag velat vara väldigt sjuk och ha inkommit som akutpatient där den natten när den unga, färska läkaren var jour och hade ansvaret för hela sjukhuset ..., Huvva!

Bloggblad sa...

Tack för brev som kom idag - vem som får våfflan vet jag direkt... knäckebrödet ska nog också hitta sin adressat!

Jag tänkte precis som du när jag såg det häromkvällen... fy fasen för att få en som aldrig gjort det förr... (lät nästan ekivokt, märker jag)

mossfolk sa...

Och jag kikade i efterhand på svt play. Stick är jag van vid, de stack och stack för att hitta någonstans att sätta infarten när jag åkte in förra året. Kanske var hon också alldeles ny, för den som så småningom fick komma och ta över hittade rätt på en gång.

Aldrig att jag skulle klara av att arbeta som läkare!

mossfolk sa...

Stick gör mig ingenting, skulle jag kanske skrivit. Van vid, låter ju som om jag är inne och blir stucken var och varannan dag :)