tisdag 10 juni 2014

Det bästa för Ann i Göteborg ...



Hej!

Det bästa som hände förra veckan hände i torsdags, då jag var med på Henriks kandidatceremoni på Textile Fashion Center i Borås. Han har läst i 3 år och nu är han textilekonom  och vi är så stolta över honom.

Rektorns skosnören ....


Det var en hel del tal av män och de ingen av dem var helt enkelt inga talare. Det var prefekten och högskolerektorn och studierektorn – alla i grå kostymer – inga färger alls, förutom rektorns skosnören.
Det sjöngs "Den blomstertid..." och nationalsången och efter det reste jag mig upp och fick låna mikrofonen. Jag tyckte att någon förälder skulle säga nåt och jag fick alla föräldrarna att hurra för sina duktiga barn och pianisten rev av en fanfar också! OCH Henrik tyckte inte att jag var pinsam, utan blev glad och tyckte att morsan var cool. Han reste sig upp och gav mig en stor bamsekram efter.

Henriks hatthängare ...

Efteråt bjöds det på kaffe och tårta. Flera föräldrar kom fram vid kaffet och tackade och var nöjda att någon tog mod till sig...Det kändes bra.
Det var inte alla textilekonomerna, som hade föräldrar där och jag adopterade dem alla så att de också skulle få ha en mamma där! Ungefär 10 stycken!  Många av dem har övernattat hos oss vid behov och jag kände dem lite innan, men inte alla 10.

Så nu har jag 13 barn.


På kvällen hade vi räkfrossa enligt textilekonomens önskemål och resten av familjen kom och firade.
Till hösten ska Henrik till London och läsa en Mastersutbildning i London! Men nu har han fått problem. Han har kommit in på två stycken  och måste välja, fast det är ju ett kärt besvär.

Det var en rolig dag.

Inga kommentarer: