torsdag 5 oktober 2017

Lediga dagar ....


Så är den andra av fem lediga dagar snart tillända.
Var det ösregn och närapå storm igår, så var det desto finare idag.
På lillrundepromenaden kunde jag konstatera att en av pilarna vid Lilla Stensjö hade dråsat i backen och låg där som ett urtidsmonster med spretande grenar mot marken.


Titta!
Visst ser det ut lite som urtidsjur!

Åkte sedan till affären och handlade .., tittade in hos friherrinnan och hjälpte henne lägga in till-salu-annonser på en facebooksida .. sen hemåt och slängde tvätt i maskinen, dammsög och städade på ovanvåningen .., flyttade sängar, hämtade madrasser ..., ja, vi blir många i huset i helgen och det ska bli sååå roligt!

Alla tre barnen med respektive kommer hit (på lördag är vi samlade), mina barns pappa och hans Karin kommer i morgon (och har förstås med sig Meja, labradoren) och så får vi även glädjen att ha Majas föräldrar på middag; dom som annars bor i Vetlanda i Småland.
Alla ska vi heja på Taurus Toughest i Göteborg på lördag - det är Anna, Micke, Anders och pv som ska tävla, men i samma lag - och därefter blir det middag här i det gula huset.

Emil, som också var anmäld, fick lämna återbud, då han såklart inte är helt hundra ännu efter proppeländet.


Tänk, så härligt att bli som en stoooor familj!

Loooog så här mycket när jag fick sonens fråga på messenger.
Jo, det är så att jag har ju så många .., ja, "högar" överallt; det är papper och lite annat och när jag då får besök, då händer det att jag lägger dukar över själva högarna och vips, så blir det fint!
Det där har förstås barnen sedan länge genomskådat och därav Anders fråga .... "Har du tillräckligt med dukar?"

Njaaaa .., men man kan ju köpa flera på loppis!

2 kommentarer:

AP sa...

Ja och tänk vilken lycka att alla känner: ÅÅÅÅÅ vad vi längtar att hänga med alla en hel helg! Det är så himla himla roligt. Det är jag då evigt tacksam för, det hade ju kunnat vara precis tvärtom. Heja heja heja! Snart ses vi! <3

Kattis sa...

Så fint!