onsdag 8 november 2017

Dagens fönster ....


Hej!

Här kommer ett fönster från övervåningen på herrgården där vi är på planeringsdagar. Vi har inga slott i Värmland, istället har vi en massa fina herrgårdar.

Här finns både konferensanläggning, golfbana, ett lite ät kapell, en sjö och en massa Värmlandsskog runt om.  Var vi är? Jo på Dömle Herrgård.

Här på övervåningen serverades em-kaffet tillsammans med en ljuvlig blåbärspaj. Verkligen en må gott miljö!

Hälsningar från Turtlan.

//Tack snälla, rara! säger bloggmadamen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, på Dömle har jag varit många gånger på läger i min ungdom. Fast då bodde vi inte i herrgården utan i den sk ungdomsgården som låg bredvid. Till frukost och kvällsfika fick man en ost som hade en väldigt speciell doft, som jag kan känna i minnets arkiv just nu. Många fina minnen har jag därifrån! ellem

Elisabet. sa...

ellem: åå, du är för härlig! Det är så förunderligt det här med doftminnen! Och by the way, så träffade jag - återigen - din svåger och svägerska i affären! Kul!

Anonym sa...

Ja Dömle var ju fram till för ca 10 år sedan stiftsgård.
Vanligt med bl.a. konfirmationsläger där.
Det du kallar för ungdomsgården är gissar jag det hus man nyss renoverat. Låg en liten bit från DDT annex vi bodde i.

Någon speciellt doftande ost märkte jag inte ;-)
Maten var för övrigt jättebra och jättegod! Bästa på länge.

Turtlan

Anonym sa...

Ungdomsgården var då en avlång , enplansbyggnad, rappad utanpå. Så minns jag det fanns en promenadeunda man gick ibland och den kallades Jorden runt. Ja, många händelser och personer ploppar upp ur minnets djup. Detta är minst 45 år sedan. ellem