fredag 10 november 2017

Det bästa för Eva på Frösön ....
(Hon som älskar att pyssla och teckna ...)
Hej!
Jag har två saker jag ser som det bästa, så här långt.


1 I tisdagskväll testade jag äntligen pennan som jag köpte i somras. Den där som kan måla vitt på andra färger. Jag hade länge längtat att få göra en snöflingebild. Du förstår att den pennan var en av de få saker som jag, i farten, fick med mig när det började brinna i stugan. Kameran, datorn, pennan och en kortisonsalva, det var de saker jag fick med mig. Jag har ingen aning om varför de två sistnämnda var viktiga att få med sig. Men pennan var rolig att leka med i alla fall 😊.


2 Igår var jag på loppis och fyndade. Tänk så mycket roligt man kan hitta. Jag ska göra små minijullandskap och letade efter glasburkar. Hittade flera stycken för runt tian stycke. Lite andra småsaker följde också med mig hem, sånt man kan bygga landskapen med. Nu väntar jag bara på lite prylar jag har beställt, sen blir det pyssla av. Sånt gör mig alldeles pirrig av glädje.

Kram Eva

//Elisabet skriver: nu är ju många av er som kommenterar här på sidan väldigt kreativa själva, men ni vet väl om att Eva säljer sina fina julkort? 

Inga kommentarer: