måndag 4 december 2017

Och så det bästa för Ulrika ....


Det har varit en helt galet bra vecka, så jag skulle kunna skicka två, tre det-bästa från varje dag tror jag. :-) Onsdagen var extra rolig, för då var det månadens veckomässa med efterföljande sopplunch och "kökstjänst" är det roligaste jag vet! Att koka soppa, baka bröd till den, baka en god kaka till kaffet som också ingår i sopplunchen. Duka. Pyssla om människor. Då trivs jag.

Många goa skratt har det blivit tillsammans med mina språkpraktikanter även denna vecka. Jag börjar lära mig liiite, liiite farsi och försöker prata det och det blir såå tokigt och B hon fnissar så gott. Det lättar upp att det inte bara är dom som pratar tokigt. :-)


Och så har jag varit i Striberg och fått hjälp att fixa bättre lyse till bilen, av världens snällaste ex och hundarna fick busa och ha kul ihop.
Och idag har jag och Chrille varit på julmarknad och lyssnat när Revykören sjöng julsånger. 
Mysigt!

Och så köpte jag idag en begagnad sängram och vi har kånkat och skruvat och haft oss... och sen... fick vi  oss en överraskning när vi skulle stoppa första resårmadrassen i ramen...PANG sa det.
Den är bara 80 bred...så den trillade ju bara rakt ner på golvet. 😂 Jag trodde jag hade två 90-madrasser men det är alltså en 90 och en 80...

Nå. Nu löser det sig smidigt. Jag var inne hos grannen en stund och han har en 80 och en 90 i sitt gästrum. Så jag får hans 90 och han får min 80. Hur snällt är inte det?!! :-)
Nu ska jag försöka sova för imorgon är det "taxitjänst" åt Chrille i ottan igen, ny arbetsvecka. Han trivs jättebra och är så lycklig över att ha ett jobb igen, det är nog veckan allra, allra bästa!

Hälsningar Ulrika.

Inga kommentarer: