onsdag 7 mars 2018

Litet vykort från Nelly ....


Så här är det: nej, jag fixar inte att vara sekreterare åt lilla Nelly och vidarebefordra hennes hälsning (men det kommer säkert), men AP, som var Nellys matte i minst tio år, fram till tiden i Afrika, hon förstod precis. Och hon vet vad Nelly ville säga.
Anonym"Hej Eliiiiisabet. Det är också så att jag inte riktigt just nu har tid att skriva. För jag har träffat en stor snygg gul hund som heter Labbe och precis som jag ÄLSKAR han att dyka efter saker i vattnet. Så jag har inte riktigt tid. 
 
Sen ska jag också springa och försöka chefa lite över pElle (men det törs jag inte egentligen men jag låtsas) och så har Taurus lovat att jag ska få sova i hans hö även ikväll, det gjorde jag alltid förr och jag älskade det. 
 
Jag saknar dock dig och PV supermkt! Särskilt allt mys. Tack för att jag fick bo hos er när matte och husse i Stockholm levde ett sådant liv att jag bara inte orkade med det. 
 
Voff från er Nelly (som nu åter är den superchefiga lilla chefen till jack russell som lever för att jaga saker i vattnet). 
 
Hör av mig snart igen."

6 kommentarer:

Pernilla sa...

Underbart! Nelly har det bra där bland sina vänner. 💕

Walkaboutsweden sa...

Tårarna rinner...!

bettankax sa...

Så fint(spökskrivaren känner sin Nelly)

Anonym sa...

Oj så ledsen jag blir! 🐶😪 / Gerd

Elisabet. sa...

Pernilla, Walkaboutsweden, bettankax (ja, dom hade ju henne i elva av dom snart fjorton åren ,-) och Gerd: ja, det är verkligen ledsamt och framför allt: tomt.

Eva i Tyresö sa...

Så härligt skrivet! Men hon kände ju Nelly lika bra .
Men våra ögon tåras.kramar till Elisabet o Thomas !