fredag 11 maj 2018

Den andra maj var det Karins dag ...


Och Karin - eller lill-karin - är barnbarn till Eva i Tyresö och för nio dagar sedan fyllde hon (inte Eva) sju år och nu är hon på besök hos mormor och morfar i Haverdal.
Just av den anledningen tog vi bilen till Haverdal och jag hade plockat ihop en liten vårlig bukett och köpt en bok som Karin kan ge till någon yngre, för maken till att läsa flytande och med INLEVELSE, det har jag väl aldrig varit med om!

Eva bjöd på god äppelkaka, allt medan Karin ägnade sig åt att måla så här fint!


Det blev många blommor och fjärilar!


Är man hos sin mormor och morfar, då kan man ägna sig åt sånt här .., att göra ett litet landskap av upphittade små saker.


På söndag är det dags för Karin och Rävis att sätta sig på flyget från Halmstad till Stockholm.
En egen flygbiljett har Rävis fått och att han är 1 år ser man också.

Och jag tänker, vilken underbar mormor hon har, denna lilla tös, ja, bättre kan man nog inte tänka sig!

Väl hemkomna från besöket planterade jag blommor och möblerade om på altanen .., duschade, duschade sedan om igen med trädgårdsslangen för att få vattnet isande kallt (det är fel på termostatvredet så jag får det inte så kallt som jag vill ha det, pv däremot är helt nöjd) och nu ska det bli lite lunch innan jag ger mig av till affären.

Tjugotre arbetspass kvar.

1 kommentar:

Evas blogg sa...

Vilken fin liten tjej. Och vad duktig hon är att teckna. Det är roligt med barn. Jag verkar inte få några barnbarn men det är inget man kan förvänta sig, desto roligare när man har småfolk som grannar ute i stugan. Vi hade besök av en liten Ebba härom dagen, en förtjusande, babblande liten treåring i rosa prinsessklänning.