söndag 27 januari 2019

hela dagen ....


Nästan hela dagen framför tv:n, med undantag för promenader med harry, eldning i vedpannan .., fixandet av det som ska bli räkgryta lite senare .., och så lite dammsugning.
Men vilken dag!
Och jag är så vanvettigt imponerad av sättet som Ulricehamn arrangerar världcupstävlingar!!
Vilken entusiastisk publik!
Vilka speakers!
Ja, helt fantastiskt!
(Den lilla segelbåten på fatet, den tillhör egentligen en mobil som hänger i taket, ovanför soffhörnan. Egentligen är den mycket vackrare här .., där den liksom blir upplyst av värmeljusen .., som en segelbåt i solnedgången).

Pv han är väl i skrivande stund på väg hem från konserten i stan .., snart kommer friherrinnan, hon ska se handbollsfinalen här hos oss och sen middag.


Det är ett riktigt busväder ute just nu.
Att det snöar är man ju van vid sedan tidigare, men snö och rejäl blåst och ett tämligen öppet landskap .., det är inte nån särskilt trevlig kombination. Redan tidigare idag när jag svängde in till affären, hade vägen delvis drevat igen och det som från början var "flursnö" (sån snö som bara flyger omkring), är det nu tjock "klabbsnö" som vi sa hemma.
Kanske blir det regn ikväll och då är jag evigt tacksam att jag inte ska ut på galej senare ikväll.




6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag har legat i soffan HELA dagen och sett på Vinterstudion. Ganska skönt med sådana dagar ibland. Jag tänkte just på segelbåten när jag såg bilden, hur fin den var där.

Bert Bodin sa...

Det har varit schlööösönda' över hela landet, tror jag. 👍

Cecilia N sa...

Inte jag. Jag har jobbat. Men nu blir det två dagar schlöööösöndag för mig.

Bert Bodin sa...

Härmis!
😤

Cecilia N sa...

Jomen jag behöver så många öööön för jag har varit på konfaläger i helgen och blivit alldeles slut på. Postkonfirmandlägerkoma är inte för inte ett ord.

Elisabet. sa...

Evas blogg: ja, men det får man göra! Detta att kunna följa såna här tävlingar, OS och VM och annat, det var nånting jag verkligen såg fram emot! Ååå, så roligt det ska bli!

Bert och Cecilia N: såna kan man ha!